Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az itt lévő lányok/nők közül hányan gondolják úgy, hogy AZOKON a napokon ki "kell" elégítenie a pasiját?
Amikor megvan a bajom?
En ki szoktam elégíteni. Amúgy is minden nap szoktuk csinalni a barátommal. Azokon a napokon csak en dolgozok😁
Én akár mennyire is hangzik betegen, de ha lesz pasim én akkor is fogok vele szexelni.
Ne hogy már csak ő érezze jól magát.
Soha nem gondolom azt, hogy van olyan, hogy kell.
Ettől függetlenül attól, mert megvan a havim, még ugyanúgy szexuálisan túlfűtött vagyok, szóval a gyengébb napokon szoktunk szexelni. És nem kötelességből, hanem mert jól esik, elégítem ki olyankor orálisan a páromat, illetve ő is engem (tampont használok).
A hormonszintem miatt jobban kívánom a szexet, de úgy nem fair, ha én adok de cserébe semmit nem kapok!
Nagyon rosszul esne és elvenné a kedvemet mindentől jó hosszú időre, szóval nem, nem érzem kötelességemnek.
Milyen jó lenne azt hallani inkább, hogy egyes férfiak "kötelességüknek" érzik figyelmesebbnek lenni a barátnőjükkel és néha azt is, hogy megmasszírozzák a barátnőjük görcsölő hasát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!