Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A családotok illetve ti nyíltabban éltek szóval szabad beszélni a szexről és nem tilos a meztelen test látványa vagy nem láthatjátok egymást meztelenül?
Figyelt kérdés
2017. márc. 13. 13:45
1/9 anonim válasza:
Beszélni szabad,szoktunk is,(persze azért disztingválunk,normális keretek között) de nálunk nem szokás meztelenkedni egymás előtt.
2/9 anonim válasza:
Én apámtól tudom mi az a fitymafék szakadás xD Nálunk apa elég szabadon kezeli a dolgokat így gyakran merül föl ilyen téma. Mi "lányok" egymás előtt simán átöltözünk húgom néha bejön dumálni amíg fürdök és bár mi figyelünk hogy apa előtt ne vetkőzzünk az ő lelkét nem zavarja ha ádám kosztümben megy végig a lakáson.
3/9 anonim válasza:
Mindig mesztelen vagyok a szobámba, meg a húgom is az ovébe, de az ritka hogy túl messzire mennénk ruha nélkűl.
19/f
4/9 anonim válasza:
Lehet szexről beszélni de nem mászkáltunk meztelenül egymás előtt a szüleimmel.. 23 L
5/9 anonim válasza:
Mi még bem beszélünk a szexről, de símán meztelenül mászkálunk egymás előtt. A WC-zés már zárt ajtók mögött zajlik, de eleinte nem volt ez így, mikor a gyerekünk egész kicsi volt. Akinek volt már kisgyereke, tudja miért.
Aztán mikor kamasz lesz a fiunk, figyelembe vesszük az igényeit. Szeretném, ha nem lenne szégyenlős, és szeretné a saját testét, ahogyan van.
6/9 anonim válasza:
nem kötöm az orrukra, ők se az enyémre. ehhez úgy érzem, nincs közük. nem látom őket szerencsére és ők se engem ruha nélkül. nálam eléggé zavaró lenne ez.
9/9 anonim válasza:
Anyámmal nőttem fel,nem zavart a meztelensége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!