Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar szeretkezni?
Figyelt kérdés
Heti egyszer szoktunk kb. Pár hónapja vagyunk csak együtt. Ha van is, akkor is én kezdeményezem... :( Mindig van valami kifogása, hogy fáradt stb.
Én pedig megőrülök, mert nagyon vágyom rá...
Szeretni szeret, ezt ki is mutatja, de a szex valahogy nem úgy megy. :(
2017. márc. 12. 22:58
1/7 anonim válasza:
Évek és 1 gyerek után is többet vagyunk együtt heti 1-nél. Szerintem nem normális.
2/7 anonim válasza:
nincs szexre szüksége csak szeretetre.
3/7 anonim válasza:
Te még nem is vagy olyan szar helyzetben. A szitu ugyanez nálunk,annyi különbséggel,hogy mi kb havonta 1x szeretkezünk. Másfél éve vagyunk együtt.
Próbálj valamit újítani,újat kipróbálni,hátha csak az a baj,hogy lapos,unalmas,ugyanolyan a szex. Mert ezt könnyen lehet orvosolni ☺
5/7 anonim válasza:
Utolsó: ha ocsmány lenne,akkor a pasi nem jött volna vele össze,és még hetente egyszer sem szexelne vele. Nem kellene itt látatlanba véleményt alkotni másokról,meg rombolni az önbizalmát.
6/7 A kérdező kommentje:
Szerencsére sikerült megbeszélnünk. :) Köszi a válaszokat!
2017. márc. 13. 21:34
7/7 anonim válasza:
Igen, de az a kérdés, lesz-e érdemi változás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!