Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek milyen punci a kedvencetek?
Figyelt kérdés
Szőrös, vagy csupi?
Illetve a kinézete milyen legyen?:D vagy teljesen mindegy?
2017. márc. 12. 15:29
1/18 anonim válasza:
Nekem inkább a csupasz... :) Amúgy ha fincsi rózsaszín és ápolt... :P
2/18 anonim válasza:
Ne legyen bazinagy dzsungel, de ne legyen csupasz se, mert az meg kislányos, de így ennyi, semmi más elvárásom nincs.
3/18 anonim válasza:
ápoltság a legfontosabb és csupaszon jobban szeretem, úgy jobban lehet körbe puszilgatni és izgatni a partnert :P
kinézetre nincs annyira megkötés, legyen finom :P
24F
4/18 anonim válasza:
Középen hagyott csík vagy háromszög :D Na meg a baba :))
5/18 anonim válasza:
A húsos, ha szépen domborodik!
6/18 anonim válasza:
A tök csupasz, vagy rövidre vágott, esetleg fazonírozott pl. leszállópálya szőrzettel. A lényeg, hogy iszonyúan nedves legyen, forró, szorító, lüktető.
7/18 anonim válasza:
Leginkább a csupasz és fiatal (18+), de ha ápolt akkor mind1 igazából.
Valamint bár ezért le leszek pontozva, én nagyon szeretem a néger puncikat, főleg ha csupasz és fiatal...
8/18 anonim válasza:
Fazon az mindegy, kinézetre meg nagyrészt baba, kicsi salátás résszel.
9/18 anonim válasza:
Amelyik sűrűn igényli, hogy kiny alják :-P
10/18 anonim válasza:
Leginkabb az ami korul olyan csaj van akire beindulok. ;-) De nagy kedvenc a csupasz, borotvalt mivel imadok nyalni es azt jobb.
Kerdezo: neked milyen van? Milyenre apolod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!