Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez normális? Nem kívánom a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális? Nem kívánom a szexet azóta.

Figyelt kérdés

1 hete mondta el párom hogy néha fogazok miközben orálisan kielegitem és azóta nem kívánom a szexet sem..azt hiszi hogy van más akivel lefekszek de engem nagyon megbantott ezzel.

tudom hogy figyelnem kéne de alapból bajok vannak az allkapcsommal is és rendesen ki se tudom nyitni a számat sem.ma ott fog aludni nálunk de egyáltalán nincs kedvem lefekudni vele..😕

2017. márc. 12. 12:36
1 2
 1/11 Carragher_x ***** válasza:
29%

"de engem nagyon megbantott ezzel."

Nem, egyáltalán nem bántott meg, simán csak van egy kis probléma az önértékeléseddel.

2017. márc. 12. 12:44
 2/11 anonim ***** válasza:
54%

Ezek után még jobban azt fogja hinni h mással csinálod.

Miért nem próbálod meg másképp? Nem értem h ha azt mondja a barátod, akit állítólag szeretsz h nem mindig vagy jó...Meg kéne vele beszélned hogyan élvezné, nem pedig megsértődni.

2017. márc. 12. 12:47
 3/11 A kérdező kommentje:
az igaz hogy van probléma az onerteklesemmel mert pont a mosolyom miatt bsztattak általánosba..de akkor is rosszul esett főleg hogy eddig elhitette velem hogy jó vagyok most meg hirtelen szar
2017. márc. 12. 12:49
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

hogy NÉHA fogazok miközben orálisan kielegitem

Tehát:

1; Nem mindig!

2; orálisan. Ez esetben inkább cdak nyald s verd a farkát, meg csak a makkal törődj, ne akard mélyen bekapni. Plusz inkább a puncis szexre koncentráljatok 😊

2017. márc. 12. 12:53
 5/11 Carragher_x ***** válasza:
82%
Kérdező, szted mégis mit kellett volna csinálnia a pasidnak? Tűrni, hogy fájdalmat és sérüléseket okozol neki vagy jelezni, hogy néha bizony nem jó amit csinálsz? Ebben az égvilágon semmi sértő nincs (max ha vmi irtó paraszt módon van tálalva, de ezt meg úgyis mondtad volna), a baj nem a pasiddal, hanem a te önértékeléseddel van. Épp az a normális magatartás, amit a párod csinált: megpróbált kommunikálni veled egy probléma kapcsán.
2017. márc. 12. 13:05
 6/11 A kérdező kommentje:
hát nem éppen ilyen szépen mondta namindegy.azt nem értem ő erőlteti rám hogy csináljam de akkor minek erőlteti ha neki ez rossz?nem értem..
2017. márc. 12. 13:21
 7/11 Carragher_x ***** válasza:
100%
van baj... remélem védekeztek, mert a szaporodás nagyon veszélyes lenne az emberiségre.
2017. márc. 12. 13:23
 8/11 A kérdező kommentje:
nem lehet gyerekem:):)
2017. márc. 12. 13:25
 9/11 A kérdező kommentje:
de nem tudom nekem ha valami nem esik jól nem erőltetem rá a barátomra aztán panaszkodok hogy ez nem jó..
2017. márc. 12. 13:30
 10/11 anonim ***** válasza:
Olyan ninxs hogy nem lehet gyereked, és dedos vagy ha ilyenen megsértödsz.
2017. márc. 12. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!