Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális? Nem kívánom a szexet azóta.
1 hete mondta el párom hogy néha fogazok miközben orálisan kielegitem és azóta nem kívánom a szexet sem..azt hiszi hogy van más akivel lefekszek de engem nagyon megbantott ezzel.
tudom hogy figyelnem kéne de alapból bajok vannak az allkapcsommal is és rendesen ki se tudom nyitni a számat sem.ma ott fog aludni nálunk de egyáltalán nincs kedvem lefekudni vele..😕
"de engem nagyon megbantott ezzel."
Nem, egyáltalán nem bántott meg, simán csak van egy kis probléma az önértékeléseddel.
Ezek után még jobban azt fogja hinni h mással csinálod.
Miért nem próbálod meg másképp? Nem értem h ha azt mondja a barátod, akit állítólag szeretsz h nem mindig vagy jó...Meg kéne vele beszélned hogyan élvezné, nem pedig megsértődni.
hogy NÉHA fogazok miközben orálisan kielegitem
Tehát:
1; Nem mindig!
2; orálisan. Ez esetben inkább cdak nyald s verd a farkát, meg csak a makkal törődj, ne akard mélyen bekapni. Plusz inkább a puncis szexre koncentráljatok 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!