Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális, hogy ennyire kívánom?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy ennyire kívánom?

Figyelt kérdés

Tegnap találkoztam egy sráccal, egyszerűen annyira kívántam,hogy alig kaptam levegőt,minden porcikám bizsergett amikor hozzámért. Sosem éreztem még ilyet pedig nem vagyok már tapasztalatlan...

26/N

2016. okt. 16. 20:52
 1/9 anonim ***** válasza:
49%
szted normális? de komolyan kérdezem.. sose értettem h merülhet fel valakiben ennyire idióta kérdés..
2016. okt. 16. 20:55
 2/9 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
36%
Imádom, hogy rajtam kívül mindenki normális akar lenni.:D
2016. okt. 16. 21:03
 3/9 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem tök normális !

Úgy hívják kémia...

Úgy hívják szerelem...

2016. okt. 16. 21:24
 4/9 A kérdező kommentje:

Természetesen máskor is kívantam már férfiakat,nem vagyok 16 éves...

De ehhez hasonlot még nem éreztem,kicsit sokkot kaptam magamtól

2016. okt. 16. 21:27
 5/9 anonim ***** válasza:
59%

Igen van ilyen. -Ez akkor lenne kellemetlen,ha férjnél lennél....

Így nem.

Van olyan kisugárzás és megmagyarázhatatlan "energia, szexepil"-nem tudom..., hogy szinte ilyesztő.

Sajnos velem is megtörtént pedig szetetem a párom, nem volt másom rajta kívül, hűséges vagyok. -Egyszer még is megesett egy fiatalabb kolléga közelében, rendkívüli szégyenérzet és minden egyéb fogott el mert nem vagyok ribi típus.... -szóval értem amit írsz.

2016. okt. 16. 21:36
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm az értelmes választ.

Nekem szerencsére nincsen párom de igy is kicsit szégyelltem magam. :D

2016. okt. 16. 21:44
 7/9 anonim ***** válasza:
46%
5-ös: Az is ijesztő, hogy az ijesztőt ly-vel írtad.
2016. okt. 16. 22:06
 8/9 anonim ***** válasza:
#2! Miért Te mi ?? :D
2016. okt. 16. 22:18
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem a tapasztaltságtól függ, hanem a hormonoktól. Valószínű a feromonjai hatottak rád, és a tested meg reagált. Ez ennyire egyszerű. Biológiai szempontból, lehet, hogy ő lenne a tökéletes pár. De mivel a kapcsolatok nem csak utódnemzésről/szaporodásról szólnak, így a kép csak részben egyszerű.
2016. okt. 17. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!