Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, nektek is szokott...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, nektek is szokott fájni ilyenkor a golyótok?

Figyelt kérdés
Szoktam masztizni de néha úgy,hogy ne menjek el amikor érzem abba hagyom de ha töbszőr csinálom így akkor igen szokott fájni rá 1 napra ha töbszőr csinálom ilyenkor ki kell verni,hülye beszólások nem nagyon érdekelnek.

2017. márc. 12. 12:23
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Töbszőr.
2017. márc. 12. 12:26
 2/7 Tompadúr ***** válasza:
100%

Persze, nekem is van ilyen. Utána elélvezés után szinte azonnal abbamarad. Én is szoktam ezt csinálni akár hetekig is ha megbeszéltük lánnyal, hogy gyűjtök neki, mert ilyenkor sok is jön és szeretné, hogy sokat kapjon vagy testre vagy popsiba, mert én oda szeretem a legjobban engedni. Azután nézni ahogyan kicsurog a lányból a meleg spermám. :) A csajok visszajelzései szerint is finom meleg érzés. :)

26/F

2017. márc. 12. 12:30
 3/7 Tompadúr ***** válasza:
Amúgy főleg a bal szokott fájni ilyenkor. Most jut eszembe.
2017. márc. 12. 12:31
 4/7 A kérdező kommentje:
én is azért szoktam ezt csinálni hogy a páromnak több legyen :-)
2017. márc. 12. 12:35
 5/7 Tompadúr ***** válasza:
Gyűjtögető életmódot élünk az őskor óta. :D Csaka célja változott azóta. :P De jó látni ahogy egy nagyobb mennyiséget lenyel ilyenkor az ember partnere/párja ;)
2017. márc. 12. 12:45
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha túl sokat masztizok igen.
2017. márc. 12. 16:14
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha már megindul kifelé az anyag a herékből (pontosabban a mellékherékből) és visszafogod a magömlést pl. elszorítással, akkor rá egy idő után mindig megfájdulnak a herék. Aminek ki kell jönni, annak ki kell jönni. Jobb ha rendesen kivered.
2017. márc. 20. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!