Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha prostihoz megy valaki szüzen, miért ne mondja meg neki, hogy még szűz?
Figyelt kérdés
Mindenki azt mondja, hogy ne árulja el, de miért ne?2017. márc. 11. 15:27
2/8 A kérdező kommentje:
Na ja, és az olyan nagy baj, ha megtudja/észreveszi?
2017. márc. 11. 15:36
3/8 anonim válasza:
Mert úgy jársz, mint a Torrente 1-ben a gyerek, kapsz 2 pofont, és azt mondja a ribi, hogy megvolt, nem nagy ügy...:)
4/8 anonim válasza:
Nem baj ha észreveszi vagy megtudja. De mivel úgyis észreveszi igy egyszerűbb ha elmondod neki. Ezért nincs értelme hazudni.
5/8 anonim válasza:
Olyan kúrvához menj aki vállalja a szűztelenítést
6/8 anonim válasza:
szerintem ez hülyeség, én barátnőm se jött rá hogy szűz voltam, sőt, mikor kérdezte hány nővel voltam, csendben maradtam és ezt annak tudta be, hogy ő a sokadik!
Azóta már együtt vagyunk egy ideje és most össze is költöztünk. Ha tudod mit csinálsz, és nem pánikolsz, illetve van magyarázó képességed is, akkor felesleges a prosti, mindent ki lehet magyarázni.
7/8 anonim válasza:
Értelmetlen ezen morfondírozni. Ha elmondod neki előre, hogy szűz vagy, legalább te is megszabadulsz a tehertől, ő pedig jobban figyel majd rád, esetleg még tanácsokat is ad, hogy mit kell csinálni egy nővel. Az, hogy szűz vagy, az nem egy bűn vagy betegség, amit titkolni vagy szégyellni kellene.
8/8 anonim válasza:
"Az, hogy szűz vagy, az nem egy bűn vagy betegség, amit titkolni vagy szégyellni kellene."
Óóóó, dehogynem. Nagyon gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!