Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt még valaki, akinek parafíliái (szexuális devianciái) vannak?
Figyelt kérdés
Ráadásul nő vagyok. És egyre több szexuális defektem van. Sokan vannak így ezzel? Szégyelnem kellene?
24/N
2017. márc. 10. 21:14
2/9 anonim válasza:
Jelen. De meg tartom magam. Inkabb elnyomom.
3/9 anonim válasza:
A faxt szereted? Ha igen, akkor nem lehet probléma nálad.
4/9 anonim válasza:
Hát nekem is akad pár. Valahol szégyellem is őket, igaz nem is reklámozom.
Szerintem ez teljesen független a nemtől.
27/F
6/9 anonim válasza:
A DDLG annak számít?
Akkor igen.
50ffi
8/9 anonim válasza:
Akkor parafília, ha zavarja a normál szexuális működésedet. Ha enélkül is tudsz szexelni, akkor csak fétis. Ilyenem van nekem is, de ez szerintem teljesen független attól, h valaki nő v férif...
27/F
9/9 anonim válasza:
én ezért tudok megőrülni.. [link]
ez minek számít? :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!