Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért áll az a sztereotípia...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért áll az a sztereotípia miszerint, ha egy fiú áthív egy lányt filmezni abból szex lesz?

Figyelt kérdés

2017. márc. 10. 13:00
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
89%
Azt azért ne mondjátok már meg Neki, hogy mikor szexelhet mennyi idő után. Mindenki maga eldönti. Én is hónapokat várnék fiúként, képzeljétek el. Húha, most összedől a világ:D ...
2017. márc. 10. 13:57
 22/35 anonim ***** válasza:
85%
Mindenki maga dönti el mit mikor hogyan van rá esély hogy bepróbálkozik de ne legyünk már cső látásúak még valaki azt is megmondja mikor kell meg legkésőbb.... mert ha nem mi változna ?:D
2017. márc. 10. 14:03
 23/35 A kérdező kommentje:
Basszus ,had döntsem már én el ,hogy mikor akarok vele lefeküdni. Nem azt kérdeztem ,hogy mások hányadik randi után feküdnek le. Csak érdekelt mások véleménye a témával kapcsolatosan. Köszönöm az eddigi értelmes , a témával foglalkozó válaszokat.
2017. márc. 10. 14:25
 24/35 icu75 ***** válasza:
Valószínűleg lesz filmnézés, de meghitten összebújva, fog próbálkozni lehet lesz csók, simogatás. Lehet petting is. Egyáltalán nem kell lefeküdnöd vele, az lesz amit szeretnél(hagysz) Felhívom a figyelmedet, legjobb ha addig csak petting van ameddig már kézzel/szájjal ki tudjátok elégíteni. Ez is eltarthat jó ideig, és addigra számodra is világos lesz, hogy szeretnél-e továbbmenni.
2017. márc. 10. 14:34
 25/35 anonim ***** válasza:
71%
Jó kérdező, én írtam, hogy az szokott a vége lenni. Felháborodhatsz, de én éreztem magam hülyén, amikor felmentem anno a fiúhoz filmet nézni, és szexelni akart én meg ártatlanul néztem rá, Mivan? Kitértem de nem volt könnyű. Szóval ennek is két oldala van.
2017. márc. 10. 14:34
 26/35 icu75 ***** válasza:
egymást kimaradt. Bocsánat
2017. márc. 10. 14:35
 27/35 anonim ***** válasza:
Azért mert 90%-ban szex lesz belőle.
2017. márc. 10. 14:54
 28/35 anonim ***** válasza:

Mindenki maga dönti el, de azért az fura, hogy valami 20 évesen "sztereotípiának" nevezi azt a hétköznapi tényt, hogy a párkapcsolatban dugni szokás

Akik csak filmezgetnek, az nem párkapcsolat csak barátság.

Gondolom szegény srác már nem tud mit kitalálni, hogyan fektesse meg a Kedves Kérdezőt.

Kérdező Kedves!

Legyél jó nedves

Ugorj át mozizni

Nem akarok kamuzni.

2017. márc. 10. 15:15
 29/35 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem 2 hónap után egy huszonéves férfi már két hete csak arról beszél a haverjaival, hogy miért nem feküdt még le vele a barátnője, van-e valami baj és hogyan tudná lefektetni mert konkrétan szenved az elvonási tünetektől hogy van egy barátnője, megcsókolja, megérinti, érzi az illatát és kielégítetlen marad. Nem tiszteletlenségből írtam így le, én becsüllek, hogy nem a 3-4. randi után feküdtetek le, de ezt én a pasi szempontjából pasi szemszögből nézve már a szexre való felhívás kínkeserves próbájának látom.
2017. márc. 10. 15:51
 30/35 anonim ***** válasza:
100%
Két hónap után ilyen korban már igenis akarhat egy srác olyat, bevedd a brét. A közös hullámhossz, érdeklődési kör meg van, vonzódás biztos van, miért ne akarná, hogy spricceljen egyet a szádba? S te miért ne akarnád ezt? Miért kell ezt túlmisztifikálni. A kapcsolatok igen jelentős része a szexuális vonzódáson múlik, s ha az meg van, akkor tenni is kell, mert van rá igény. Értem?
2017. márc. 10. 16:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!