Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mennyire normális ha a barátnőm nem akar túlzottan szexelni?
Ez alatt azt értem hogy 1 héten 1x.
A Magyar tanárom 45 éves létére azt mondta hogy ő naponta 3x fekszik le a férjével, és minden nap szinte.
Melyik a túlzás? a túl sok szex vagy a kevés?
Illetve én szemét lennék mert 2 naponta akarom?
Nálad mi verte ki a biztosítékot, kedves 7-es? Talán nem tapasztaltad még, de ahogy múlik a szerelem, csökken a libidó is. És ez egy teljesen természetes evolúciós folyamat. Talán tessék Evolúció bácsit lebunkózni.
Gyanítom, inkább arról van szó, hogy már attól feláll a szőr a hátadon, ha meglátod a nevemet. Sokan ezért is maradnak névtelenek, mert ez megy ezen az oldalon.
Miquel nem ez a válaszod zavar hanem egy korábbi. Ott mutattad ki hogy mekkora egy s**fej vagy MESTER.
Kihányom a belem tőled kb. De mindenki fényesre nyalja itt a segged holott szembe képe köpni téged te nyomorult!
17-es: Én elolvastam Miquelnek itt már több száz írását, de tajparaszt egyszer sem volt. Az esetek 90%-ában egyetértek vele, a maradék 10-ben meg elfogadom a véleményét, csak én másképpen gondolkodom.
Kíváncsi vagyok, hogy szerinted mikor volt gáz az írása, megtennéd, hogy bekopizod ide a linket, vagy elküldöd nekem PÜ-ben?
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!