Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexkapcsolat. Ki mit gondol...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexkapcsolat. Ki mit gondol erről?

Figyelt kérdés

Elítélitek vagy belementek ha van komoly érett és vonzó jelentkező? Vannak kikötések vagy szabályok?

Mind mind érdekel.

Kort, nemet is szívesen fogadok.

2017. márc. 9. 09:59
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha megfelelő jelentkező van, akkor belemegyek. A szexen kívül jól eltudjunk beszélgetni. Nem 1 órás"dugásra" vágyom. Fontos, hogy egyezzenek a vágyaink. Óvszer használata ne jelentsen gondot. Röviden ennyi. 37n
2017. márc. 30. 17:17
 22/27 anonim ***** válasza:

Nem érett ember vagy kapcsolatra alkalmatlan rossz személy az, aki sima szexkapcsolatokat tud lértehozni. Inkább sajnálatra méltó/szánalmas az olyan.

N- huszonévesek vagyunk, lassan 5 éve vagyunk együtt, szex minden pillanata mindkettőnknek jó. Szókimondó páros vagyunk szex terén is. Gondolatcsere nem csak a natur kapcsolatokhoz hanem a jó szexhez is kulcs.

Rengeteg ember nemi gondja megszünne sok esetben ha lenne szája.(sok ilyet lehet erre olvasni amik élő példák)

2017. márc. 30. 18:32
 23/27 anonim ***** válasza:

Izgalmas dolog, csak nőkent ne verd nagy dobra h csinálod.

Es olyan partnert is válassz aki diszkrét az ügyben es tudja h az h szexelsz vele meg nem jelenti azt h beleszólhat az eletedbe

2017. máj. 5. 15:26
 24/27 anonim ***** válasza:

Nem hiszem hogy elítélendő persze ki hogy látja !

Volt régen szexkapcsolatom és nagyon jó volt !!!

Most is simán belemennék ! 40f

2017. máj. 5. 21:13
 25/27 anonim ***** válasza:
Én mindig rendes kapcsolatra vágytam/vágyom, de eddig csak szexkapcsolatom volt, kettő is. Az első lánnyal örültem volna ha össze jövünk, de ő nem akarta, a másodikkal igazából én nem akartam, de szerintem ő sem. Vele nem illettünk össze de a szex az jó volt. 18F
2017. máj. 21. 15:17
 26/27 anonim ***** válasza:
Nem itelendo el számomra, szabályok nem nagyon vannak, hiszen csak szex van , mindketto fel szabadon jar és mozog. Akkor van inkább baj ha egyik fel szerelmes lesz, vagy féltékeny.
2017. máj. 21. 15:32
 27/27 anonim ***** válasza:
Voltak is, keresek is mindig,vannak benne játékszabályok csak sajnos kevesek akik be tudják tartani,de hosszú távon pedig csak úgy működhet,26/F
2017. máj. 29. 16:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!