Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan van bűntudatom barátnőm feneke miatt?
Figyelt kérdés
Barátnőm ápolt és igényes lány. A napokban úgy gondoltuk, hogy kipróbáljuk az anált.Már kezdtünk belemelegedni a témába, mikor feltűnt, hogy a feneke a kb. a gáttól kezdve a nyílást is beleértve hát hogyis mondjam...elég szőrös. Én innentől kezdve nem nagyon tudtam masra figyelni, neki szólni nem mertem, meg bűntudatom is van rendesen, hogy ennyire foglalkozom ezzel. Most ez így szerintetek?2017. márc. 8. 20:43
11/18 anonim válasza:
Én rohadt bunkó vagyok, de simán megtudok beszélni bármit bárkivel. Még az ilyen kényes dolgokat is.
12/18 anonim válasza:
Szerintem mindenképp beszéljétek meg a dolgot.Talán ha legközelebb análra kerül a sor,simítsd végig a fenekét,mondd azt,hogy milyen szép az ánusza,de ha szőrtelenítene ott is,még izgatóbb lenne.Ilyen helyzetből jól is ki lehet jönni.Mondjuk fürödjetek együtt,és borotváld le neki Te.De ez csak egy ötlet.Egyébként nekem is nő szőr ott is,mint ahogyan máshol is.Ez egy természetes jelenség.
13/18 anonim válasza:
Van olyan nő, aki nem borotválja le alapból..? O.o
14/18 anonim válasza:
Igen,van.Aki szeretné,az természetesen hagyja,ha Neki az úgy tetszik.Ez opcionális.
15/18 anonim válasza:
Am én sem értem, eddig hogyhogy nem tűnt fel?
De egyszerűen beszéld meg vele.
Akár mondhatod, h szeretnéd kinyalni, de zavar a szőr.
Fürdő->borotva.
16/18 anonim válasza:
Hogy erre magától nem jött rá már az elég gáz.
17/18 anonim válasza:
Azert ezen ennyire nem kell kiakadni, emberek vagyunk. En alapvetoen szortelenitek ott is, de egyikunk sem csinal belole problemat, ha ne adj isten nem vagyok teljesen "meztelen csiga" eppen. Friss kapcsolatnal nyilvan figyel az ember, hogy jol nezzen ki, keszulodik randi, tali elott, de en pl el nem tudom kepzelni, hogy tudnam megoldani a ket eves kapcsolatomban, (egyutt elessel), hogy mindig tokeletes legyek. Meg amugyis nem akadunk ki egymas testen. Emberek vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!