Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan van bűntudatom barátnőm feneke miatt?
Figyelt kérdés
Barátnőm ápolt és igényes lány. A napokban úgy gondoltuk, hogy kipróbáljuk az anált.Már kezdtünk belemelegedni a témába, mikor feltűnt, hogy a feneke a kb. a gáttól kezdve a nyílást is beleértve hát hogyis mondjam...elég szőrös. Én innentől kezdve nem nagyon tudtam masra figyelni, neki szólni nem mertem, meg bűntudatom is van rendesen, hogy ennyire foglalkozom ezzel. Most ez így szerintetek?2017. márc. 8. 20:43
1/18 anonim válasza:
Tiszta kommunikáció.
Mondd meg neki egyenesen, hogy van ott szőr és ennyi.
Szeresd őt, és támogasd az ilyen esetekben.
Nem kell ekkora feneket keríteni ennek.
2/18 anonim válasza:
ezt rendesen meg lehet beszélni.Meg kérheted hogy szedje le mert úgy sokkal sexibb és izgatóbb lenne.
4/18 anonim válasza:
Nyilván szeretne úgy kinézni, ahogy neked ez ideál. Ha szólsz neki, szerintem hátrébb végigmegy a borotvával. Kicsit ciki, de ha felnőttek vagytok, ezzel nem lesz gond.
5/18 anonim válasza:
Mindenkinek az. Erre találták fel a borotvát...
6/18 anonim válasza:
Bocs edd meg hogy nem mindenki csupaszon termetetett...
Gondolom te sem vagy tökéletes.
Ennyi erővel téged is megkérhetne hogy szedesd le...nem tudom hogy állna hozzá a szemed..mondjuk egy brazil gyantához.
7/18 anonim válasza:
Ugye tudod , hogy ott mindenkinek van szőr ? -.- mond meg neki , hogy zavar , és tegyen ellene valamit...
8/18 A kérdező kommentje:
Persze, hogy az. Csak a vilagért sem akarom őt megbántani...
2017. márc. 8. 20:50
9/18 anonim válasza:
Mondjuk én elég kellemetlennek érezném ha a párom erre kérne
10/18 anonim válasza:
Sose láttad még a fenekét? Amúgy én ott is szoktam borotválkozni, de nekem pl a hasam alja is szokott szőrösödni, azt nagyon nem szeretem, de a párom megkért hogy ne borotváljam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!