Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szakítás után miért kell a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után miért kell a másikat megalázni, szóbeli alázás?

Figyelt kérdés
2017. márc. 8. 17:20
 1/8 anonim ***** válasza:
66%

nem kell, csak jólesik kimondani mindent a feszült helyzetben

de nem egy jó dolog, utána belegondolva...

2017. márc. 8. 17:30
 2/8 anonim ***** válasza:
Valószínűleg nem véletlen volt a szakítás...
2017. márc. 8. 17:45
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell! Lehet kulturáltan is szakítani! Nem muszáj mocskolódni!
2017. márc. 8. 17:50
 4/8 anonim ***** válasza:
Mert tahó váriak.
2017. márc. 8. 18:04
 5/8 RRR ***** válasza:
Mert úrnak születni kell
2017. márc. 8. 19:24
 6/8 anonim ***** válasza:

Ezt én sem értem.

Volt egy lány, akivel személyesen szakítottam kb 1 hónap után, mert azt gondoltam, hogy így korrekt. (mondjuk, lehet nem az ágyban kellett volna, de ott jött az ihlet...:)

Erre teljesen kikelt magából, szinte kidobott, majd emailben olyan gusztustalan volt, a mai napig csodálkozom rajta...

2017. márc. 8. 19:26
 7/8 anonim ***** válasza:
Ez a kapcsolat során elszenvedett sérelmek megtorlásának egyik módja. Vannak akik igy gyógyulnak.
2017. márc. 8. 19:59
 8/8 anonim ***** válasza:

Sajnos sokan elkövetjük ezt a hibát. Általában ez azért van, mert hirtelen érintette, nem számított rá, jogtalannak, igazságtalannak érzi. A szeretetet és az utálatot csak egy hajszál választja el egymástól és ilyenkor átbillen a másik oldalra, de ez csak amolyan feszültség levezetés, általában nincs ebben semmi megtorlás, valójában nem utáljuk a másikat.

Voltam én is ilyen helyzetben, egyszerűen ez jön magától bizonyos helyzetekben, de lehet ezen változtatni és kell is, csak ennek a módját meg kell találni. Szerencsére én már nyugodtan kezelem ezeket a helyzeteket, de persze vannak akik hetekig, hónapokig bosszút karnak ezzel állni.

2017. márc. 8. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!