Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után miért kell a másikat megalázni, szóbeli alázás?
nem kell, csak jólesik kimondani mindent a feszült helyzetben
de nem egy jó dolog, utána belegondolva...
Ezt én sem értem.
Volt egy lány, akivel személyesen szakítottam kb 1 hónap után, mert azt gondoltam, hogy így korrekt. (mondjuk, lehet nem az ágyban kellett volna, de ott jött az ihlet...:)
Erre teljesen kikelt magából, szinte kidobott, majd emailben olyan gusztustalan volt, a mai napig csodálkozom rajta...
Sajnos sokan elkövetjük ezt a hibát. Általában ez azért van, mert hirtelen érintette, nem számított rá, jogtalannak, igazságtalannak érzi. A szeretetet és az utálatot csak egy hajszál választja el egymástól és ilyenkor átbillen a másik oldalra, de ez csak amolyan feszültség levezetés, általában nincs ebben semmi megtorlás, valójában nem utáljuk a másikat.
Voltam én is ilyen helyzetben, egyszerűen ez jön magától bizonyos helyzetekben, de lehet ezen változtatni és kell is, csak ennek a módját meg kell találni. Szerencsére én már nyugodtan kezelem ezeket a helyzeteket, de persze vannak akik hetekig, hónapokig bosszút karnak ezzel állni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!