Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szűz pasiknak miért szokták a prostizást ajánlgatni, mikor tudtommal illegális Mo. -on a prostitúció?
Hogy pontosítsak, a prostitúció legális. Vannak tiltott zónák, de azokon kívül nem büntetendő.
De egyesnek igaza van. S még kiegészíteném azzal, hogy nem old meg semmit, mert pont csajozni nem tanít meg. Sőt, elhiteted magaddal, hogy nem is kell megtanulnod, hiszen elég, ha fizetsz érte.
Az a baj, hogy sokan abból indulnak ki, hogy minden férfinak lételeme a bszás. Aztán amikor szóba jön, és mondom, hogy én nem tudnék lefeküdni olyan lánnyal, akit nem szeretek, akkor én vagyok a gyökér. Nem mindenki vágyik arra, hogy kiélje magát, van aki egy szerető barátnőre vágyik, és nem egy ürítésre, csak ezt sokan nem fogják fel, na és ők ajánlják minden szűz srácnak a prostit, amit elég nagy hülyeségnek tartok, több okból is. Egyrészt aki szűz, az valamilyen szinten érzékeny erre (én is), megtörténik, utána mit gondol majd? Fizetnem kellett azért, hogy végre szexelhessek.
Emellett a betegségekről, és az egyéb anyagi és nem anyagi kockázatokról inkább ne is beszéljünk. 23/F
Az előbbieknek mondom, hogy csak tapasztalják meg, milyen az, amikor nem kellenek a nőknek a testük, arcuk vagy a személyiségük miatt.
Nehogy már csak a jó pasik kiváltsága legyen a szex. Joga van hozzá mindenkinek, amíg nem erőszak.
A prostitució MO-n legális, az adócsalás nem az. De ezután is lehetne adózni, kérdéses, hogy mennyien és miként teszik.
Valamint amiért súlyos börtönévek járnak az a kerítés (aka striciskedés)... De manapság szinte már csak az utcai alsó, nem éppen minőségi (vagy egészséges) rétegnek vannak striciei, akik sajnos amúgy is kényszerítik és verik ezeket a lányokat.
De azért okosan lehet sokat szakítani, kerítéssel, csak nem a hagyományos értelemben (rosszlanyok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!