Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A csajok kivétel nélkül...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csajok kivétel nélkül tényleg azért vonzódnak annyira a magas pasikhoz, mert nagy farkuk van?

Figyelt kérdés
Legalábbis más okot nem tudok elképzelni, hogy egy 165 centis lánynak az én 170 centim, de jóképű személyem (sokak szerint) miért visszataszítóbb, mint mondjuk egy csúnyább kinézetű 185 centis pasi. Mondjuk nekem nem kicsi a farkam (ha már ennél a párhuzamnál tartok), mert sztem a 16 centi átlagos méret. De tényleg nem értem, miért istenítik őket és ragaszkodnak hozzájuk, mint az 50%-osan leértékelt álomszép ruhához.

2017. márc. 7. 15:27
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
20-as, valaki majd téged is szeretni fog. 18-as, voltam. ;)
2017. márc. 7. 21:39
 22/31 A kérdező kommentje:
#20: Nekem is 3,5 vastag. :/
2017. márc. 7. 21:49
 23/31 anonim ***** válasza:
29%
A 150 cm magas buddhista szerzetes, simán kinyírna puszta kézzel egy két méter magas embert, úgyhogy erről ennyit csírák.
2017. márc. 7. 23:17
 24/31 anonim ***** válasza:
65%
Te buddhista szerzetes vagy? Nem hinném. ;)
2017. márc. 7. 23:23
 25/31 anonim ***** válasza:
47%

A szélsőségek ebben az esetben nem számítanak, mert itt az ösztönök dominálnak. Egy átlagos esetben a 170 centis 60 kilós "kisfiú" sosem fogja tudni lenyomni a 190 centis 100 kilós, kigyúrt állatot. Ezért értelemszerűen a nők az erősebb férfit választják, pont úgy, mint az állatvilágban.

De ha megnézed a válaszokat, itt is szinte minden lány elmondja, hogy ő nem ezek alapján választ, blablabla, majd a végére odabiggyeszti, hogy amúgy 197 centi a pasim...de legalább 180 centi alatti "barátot" itt se látok egyet se.

2017. márc. 8. 01:11
 26/31 anonim ***** válasza:
9%

Igen, ezt én is megfigyeltem....tolják itt az álszent dumát,hogy nem a magasság számít meg stb.. aztán végére odaírják 190 + a barátom...

ja meg azt is szokták írni, DE NEM A MAGASSÁGA MIATT VAGYOK VELE !

170 cm-vel egy jónőnél semmi esélyed !! alapból 170 cm a NŐI átlagmagasság

180 cm a FÉRFI átlagmagasság.

PONT AZ A 10 cm a legfontosabb.

AMúgy minden olyan kérdés az enyém mai úgy kezdődik 170 cm vagy az alatti férfiakat kérdeznék...

Jah a másik, SZÜLEID MILYEN MAGASAK ???

Amúgy meg jól teszik a nők, hogy semmibe veszik a törpéket. Ha nő lennék nekem se kellene alacsony férfi.

KÉrdezem, egy alacsony férfi milyen jogon akar nőt magának ? miért akarja elrontani a nő életét ?

2017. márc. 8. 10:58
 27/31 anonim ***** válasza:
16%

A buta emberek milyen jogon akarnak nőket?

A veleszületetten betegek milyen jogon akarnak nőket?

A szegények miért akarják elrontani a nő életét?

Stb. stb.

Hmmm.

2017. márc. 8. 11:38
 28/31 anonim ***** válasza:
16%

És te is el is hittétek, hogy a nők tudják mit akarnak?:D

Amikor kémiáról beszélnek az valójában a tudat alattijuk, ahogy felmérik a pasit, mennyire jóképű, magas, széles vállú, határozott, mély hangú stb az evolúciós szempontból jó tulajdonságokat.

2017. márc. 8. 14:01
 29/31 anonim ***** válasza:
0%
Ja ez ugyanaz mint a terepjárós kcsögök, akik mennek mint az állat, mert a nagyobb autóval majd lenyomnak mindenkit az útról, közben semennyire sem biztonságosabb mint egy kisebb autó...
2017. márc. 8. 17:54
 30/31 anonim ***** válasza:
7%
Érdekes, én sok olyan embert ismerek akik kb 170 cm magasak, és mégis bombanőjük van, (és nem milliomosok, hanem átlagemberek), úgyhogy ne fogjuk a magasságra.
2017. márc. 8. 18:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!