Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajok kivétel nélkül tényleg azért vonzódnak annyira a magas pasikhoz, mert nagy farkuk van?
A szélsőségek ebben az esetben nem számítanak, mert itt az ösztönök dominálnak. Egy átlagos esetben a 170 centis 60 kilós "kisfiú" sosem fogja tudni lenyomni a 190 centis 100 kilós, kigyúrt állatot. Ezért értelemszerűen a nők az erősebb férfit választják, pont úgy, mint az állatvilágban.
De ha megnézed a válaszokat, itt is szinte minden lány elmondja, hogy ő nem ezek alapján választ, blablabla, majd a végére odabiggyeszti, hogy amúgy 197 centi a pasim...de legalább 180 centi alatti "barátot" itt se látok egyet se.
Igen, ezt én is megfigyeltem....tolják itt az álszent dumát,hogy nem a magasság számít meg stb.. aztán végére odaírják 190 + a barátom...
ja meg azt is szokták írni, DE NEM A MAGASSÁGA MIATT VAGYOK VELE !
170 cm-vel egy jónőnél semmi esélyed !! alapból 170 cm a NŐI átlagmagasság
180 cm a FÉRFI átlagmagasság.
PONT AZ A 10 cm a legfontosabb.
AMúgy minden olyan kérdés az enyém mai úgy kezdődik 170 cm vagy az alatti férfiakat kérdeznék...
Jah a másik, SZÜLEID MILYEN MAGASAK ???
Amúgy meg jól teszik a nők, hogy semmibe veszik a törpéket. Ha nő lennék nekem se kellene alacsony férfi.
KÉrdezem, egy alacsony férfi milyen jogon akar nőt magának ? miért akarja elrontani a nő életét ?
A buta emberek milyen jogon akarnak nőket?
A veleszületetten betegek milyen jogon akarnak nőket?
A szegények miért akarják elrontani a nő életét?
Stb. stb.
Hmmm.
És te is el is hittétek, hogy a nők tudják mit akarnak?:D
Amikor kémiáról beszélnek az valójában a tudat alattijuk, ahogy felmérik a pasit, mennyire jóképű, magas, széles vállú, határozott, mély hangú stb az evolúciós szempontból jó tulajdonságokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!