Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajok kivétel nélkül tényleg azért vonzódnak annyira a magas pasikhoz, mert nagy farkuk van?
Figyelt kérdés
Legalábbis más okot nem tudok elképzelni, hogy egy 165 centis lánynak az én 170 centim, de jóképű személyem (sokak szerint) miért visszataszítóbb, mint mondjuk egy csúnyább kinézetű 185 centis pasi. Mondjuk nekem nem kicsi a farkam (ha már ennél a párhuzamnál tartok), mert sztem a 16 centi átlagos méret. De tényleg nem értem, miért istenítik őket és ragaszkodnak hozzájuk, mint az 50%-osan leértékelt álomszép ruhához.2017. márc. 7. 15:27
11/31 anonim válasza:
Én párom 189 cm 12cm farok mérettel? Bakker ez nagy lenne???
12/31 anonim válasza:
Barátom 197 cm magas és 17 centis farkú. De volt már dolgom 180 centis sráccal, akinek meg kb 20 centi volt.
Nem a farokméret az extra döntő dolog, vagy a magassága, amiért vele vagyok
23/L
13/31 anonim válasza:
188 centi vagyok, a farkam se nagy és a lányok se tapadnak rám.
14/31 anonim válasza:
Azoknak van igazuk, akik evolúciós szempontból közelítették meg a kérdést. Hozzátenném kiegészítésképpen, hogy a magasabb férfi messzebbre látott, hamarabb észrevehette a veszélyt, vagy a zsákmányállatot, tehát mindenképp a biztonság záloga volt.
16/31 anonim válasza:
Minél nagyobb valaki, annál nagyobbat tud esni.
Mikor fogjátok már fel hogy nem az a lényeg hogy milyen nagy darab valaki ti primitívek?
17/31 anonim válasza:
Nem, de külön-külön a magasság és a nagy szerszám is vonzó a nők szemében.
18/31 anonim válasza:
Lehet van összefüggés, mert eddig minden magas barátomnak (190-2méter) nagy farka volt (17-25cm). Volt alacsony barátom is több 165-170 cm, na nekik volt olyan 10-12 cm. Én 164cm vagyok, és mellettük mindig hordhattam magassarkút, ez azért lényeges. ;)
19/31 anonim válasza:
Nem, azért mert a magasabb pasi nagyobb eséllyel nyer egy csatát alacsonyabb pasi ellen, így jobban tudja védelmezni a nőt és az utódait. Manapság ez már nem így van a civilizált világban, de az ösztönök nem változnak gyorsan.
20/31 anonim válasza:
Kis ember 170cm kis bottal jár. Mikro 12cm és még vékony is mellette 3,5cm. A nők megérzik a selejteket, és ezért nem kezdenek ilyenekkel tartós kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!