Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem indulok be a csóktól. Ez normális?
Mindig mindenkitől csak azt hallottam, hogy milyen jó érzés smárolni, még ha nem is szerelmes az illetőbe, meg hogy beindulnak tőle, stb. Aki szerelmes is, az is, ha a párjával csókolózik, képes beindulni. Régebben még nem volt barátom, csókolóztam pár fiúval, de sosem éreztem semmit, sőt, furcsa volt az egész, nem értettem mi benne az olyan hű de jó. A jelenlegi barátommal igaz nemrég vagyunk csak együtt, de már nagyon rég óta ismerem, és szeretem tiszta szívemből, tehát nem az a problémám, hogy nem a megfelelő személlyel csinálom. Szeretek vele csókolózni, megpuszilni, mert az olyan érzéki, meg egyszerűen az az érzés tölt el, hogy ő igenis az enyém, és szeretjük egymást. De ennyi. Sosem éreztem a vibrálást a levegőben, vagy a kémiát a csókolózástól, sőt, sosem indultam be tőle, ami nagyon bánt, mert tényleg szeretem... Mi lehet velem a gond?
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!