Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon nedvesedek. Mit tehetné...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon nedvesedek. Mit tehetnék ellene?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy minél nedvesebb egy nő, annál jobb egy férfinak, és ez amolyan elismerés is a számára, de ez nyilván csak egy bizonyos határig igaz.

Sajnos en annyira nedves vagyok, hogy a barátom csúszkál bennem, és nem tud elélvezni.

Hiába használok törölközőt, az csak alul tart szárazon, belül nem. Már azzal is próbálkoztam, hogy tampont tettem fel, és csak az utolsó pillanatban vettem ki, de ez sem segített.

Mit lehetne tenni?

Köszönöm a segítő válaszokat!

2017. márc. 5. 14:54
1 2
 11/17 Tompadúr ***** válasza:
100%

Hallod, Én imádnálak. Az sem izgatna ha én nehezen élveznék el, sőt... Minél tovább tartana egy aktus annál jobb, legalább Te jobban és tovább élveznéd. Szerintem ezen ne akarj változtatni, a pasid meg lehetne figyelmesebb és önzetlenebb picit.

Semmi baj veled, örülnöd kéne ennek. Én is azt tenném ha egy pár lennénk.

26/F

2017. márc. 5. 15:59
 12/17 A kérdező kommentje:

Köszi neked is!

Ő nagyon figyelmes, és mondja, hogy ez nem baj, mert neki ettől még nagyon jó, és örül annak, hogy így többször is együtt tudunk lenni, és én többször "elmegyek".

Csak hát sajnálom, hogy neki ilyen melós a dolog.

2017. márc. 5. 16:11
 13/17 Tompadúr ***** válasza:
100%

A lényeg mindig a nő élvezete. Mi pasik amúgy is mindig elmegyünk, de nőknél már nem mindig 100%-os az arány.

Aki férfi, az meg legalább megedződik ettől. Ennél jobb, élvezetesebb edzés amúgy sem létezik. Hidd el! Ha meg szűk helyiség kell neki, még mindig lehet lukat váltani. Persze csak ha ezt Te is akarod, és BUMM!

2017. márc. 5. 16:28
 14/17 anonim ***** válasza:
Nyami..
2017. márc. 6. 13:50
 15/17 anonim ***** válasza:
Én meg remélem, hogy ilyen maradsz. :D
2017. márc. 6. 15:13
 16/17 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok, engem zavar. De a pasik álltalában imádják, ne aggódj :)
2017. márc. 7. 01:41
 17/17 A kérdező kommentje:
Koszonom! :)
2017. márc. 8. 01:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!