Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez nekem mar nem szex? Mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nekem mar nem szex? Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Párommal szex közben csak a lovagló pózt csináljuk, mivel másképp azonnal elmegy. Nekem ez már nem esik jól. Unalmassá vált.
2017. jan. 14. 19:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Beszélj vele erről és segíts neki gyakorolni h ne élvezzen olyan hamar.

Ja és persze légy _nagyon_ megértő és türelmes.

2017. jan. 14. 19:11
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Egy ferfi egy nap 3x-or is tud elvezni, sokan meg tobbszor is, hol itt a baj? Hagyd menjen el, utanna jol mossa meg, aztan allitsd fel neki megint, utanna johet mas pozicio!
2017. jan. 14. 19:13
 3/11 anonim ***** válasza:
Megfelelő kommunikációval a tudtára kellene adnod. Próbálkozzatok többféleképpen, a késleltetős taktikákkal, más pózokkal. Nem fog egyik napról a másikra változni. Legyetek türelmesek egymáshoz. Te értékeld a próbálkozásait, ő pedig ne hagyjon kielégületlenül. Ott a nyelve, az ujjai, különböző bizgentyűk, amiket szintén èlveznél. Közben még az is lehet, hogy új erőre kap és a másodikkal nem siet annyira.
2017. jan. 14. 19:14
 4/11 A kérdező kommentje:
1 éve vagyunk együtt. Szoktam neki mondani szex közben hogy váltsunk, de ha meg is teszi max egy fél perc. Türelmes vagyok mert látom hogy kompenzálja orálisan. De már unom hogy minden nap ugyan az a lemez.
2017. jan. 14. 19:16
 5/11 A kérdező kommentje:
Nem fiatal már 43 éves. Egyszer elmegy utána nem tudom mégegyszer felállitani.
2017. jan. 14. 19:17
 6/11 anonim ***** válasza:
O.o ne viccelj, 43 évesen már elég gaz h ha vki gyorstuzelo. Önmaga miatt, a szexuális kultúrájának építése okán is már rég "kezelnie"kellett volna ezt a problémát - lehet, h érted megteszi, de ennyi idősen kétlem. Azért próbáld az értésére adni h ez neked nem oké - de azt is, h Te partner vagy ebben h javuljon a helyzet. Sok sikert! :)
2017. jan. 14. 19:28
 7/11 anonim ***** válasza:
Valószínűleg ez neki ugyanakkora probléma mint neked. Türelmetlennek tűnsz. Egy férfi soha az életében, de még két élet is kevés lenne hozzá nem tudja, hogy mi van egy nő agyában. Próbáld meg irányítani. Ha az aktus része ilyen gyors, akkor találj ki olyan részt amit élveznél és amiben ő is partner. Mondd el neki, hogy neked ez kevés, egyoldalú, túl megszokott. Újítsatok a kedvedért, de persze ne tipord el a férfiúi hiúságát. Ügyesen, mint egy rafinált nő.
2017. jan. 14. 19:36
 8/11 anonim ***** válasza:

OMG (43-éves? ) -"azonnal elmegy"

-Hát én is elmennék azonnal és örökre...

Lehet türelmes a nő meg minden, de aki 43-évesen még itt tart az önző vagy nemtörődöm stb

2017. jan. 14. 20:15
 9/11 anonim ***** válasza:
Szed potencianövelőt? Legalább ennyit meg tesz?
2017. jan. 14. 20:17
 10/11 anonim ***** válasza:
0%
Neked meg ennyi időd van elmenni....
2017. jan. 14. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!