Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Felnőtt nők számára mekkora...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felnőtt nők számára mekkora az ideális péniszméret?

Figyelt kérdés
2017. márc. 3. 11:08
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

1: tudjuk jól, már mindenki tudja, ezer milliószor hallottad, hogy a pénisz méret nem számít, mert a pasi százszor fontosabb aki mögötte van. Vagyis lehet a világ legszebb farka ha a pasira nem gerjedsz.

2: Ha megvan az ideális pasi és teszem azt gyurmaként formálhatnád a farkát akkor azt mondanám (sok sok komment és tapasztalat után), hogy egy kissé vastagabb 16-17 centis farok lenne az ami a legtöbb nőt probléma nélkül kielégítené. Ezen felül persze valaki a nagyobbat vagy kisebbet kívánná, de erre a méretre nagyon kevesen mondanának nemet.

3: ha megtalálod amúgy ezt a pasit akkor az a farok kell amilyen a gatyájában van, azon nem változtatnál

2017. márc. 3. 12:24
 22/28 anonim ***** válasza:

Hagyjad már ezt a hülyeséget, 20 cm... egyszer vegyél egy akkor uborkát, és a következő szájhuszárnak told fel tövig.

14-15-nél már őszinte lesz a sikolya, hidd el.

Nekem az, amivel kielégít, de mégsem túl nagy, hogy fájdalmat okozzon.

2017. márc. 3. 14:03
 23/28 anonim ***** válasza:
Még mindig nem hosszúság számít, hanem inkább a vastagság... és mivel minden nőnek másmilyen méretű alapból a hüvelye és tágulva is, lehet hogy valakinek egy tök átlag méret a jó és az extra nagy már fáj... én pl nem szeretem ha tövig nyomják, az ritkán ér kellemesen
2017. márc. 3. 14:25
 24/28 anonim ***** válasza:

Páromnak 16 cm, nekem az teljesen "fa sza" méret :D

De amúgy ilyen 14-20 szerintem, amit biztosan tudok élvezni.

26/N

2017. márc. 3. 15:54
 25/28 anonim ***** válasza:
Mikropéniszt kivéve tökmidegy, ha szeretem, aki a másik végén van.
2017. márc. 3. 17:20
 26/28 anonim ***** válasza:
0%
érdekes válaszok, kár hpogy nem igazak...
2017. márc. 4. 11:39
 27/28 anonim ***** válasza:

Előző:

Igazad van, minden nőnek jó a 12 centi, csak hát külső erők beléjük nevelik

2017. márc. 4. 16:41
 28/28 anonim ***** válasza:
20+ Kupak
2021. ápr. 21. 15:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!