Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Felnőtt nők számára mekkora...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felnőtt nők számára mekkora az ideális péniszméret?

Figyelt kérdés
2017. márc. 3. 11:08
1 2 3
 11/28 Ramone ***** válasza:

Felnőtt vagyok és nincs 20 centis farkam... Viszont egész jól bánok a nőkkel amit én eddig úgy vettem észre hogy jobban èrtèkelnek ... Rongyá használt közhely de tényleg nem a méret a lényeg hanem hogy mit tudsz nyújtani a lánynak.

Amúgy meg nem tudom hol élsz de én bejártam Magyarország kètharmadát és sehol sem találkoztam olyan nővel aki ilyet mondott volna hogy "ha nincs 20 centis tököd akkor kopás van..."

2017. márc. 3. 11:39
 12/28 A kérdező kommentje:
Ez utóbbit valóban egy chat oldalon mondták nekem. Le kéne vonni a tanulságot: ilyen helyeken nem ismerkedünk. Az a baj, hogy sok dolog, a társas interakciók is az internetes felületekre korlátozódnak.
2017. márc. 3. 11:41
 13/28 Ramone ***** válasza:
Meg merem kockáztatni hogy valami veled nincs rendben... Esztètikailag gondolom elsősorban. És pont ezért mondhatták ezt mert már nagyon le akartak koptatni csak kerestek egy fájó pontot hogy magadat hibáztasd inkább amiért nem jött össze vele a parti
2017. márc. 3. 11:43
 14/28 anonim ***** válasza:
Valaki számolta? A harmadik, vagy negyedik farokméretes kérdés ez ma? És még dél sincs ...
2017. márc. 3. 11:44
 15/28 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem is olyan 18/5 vagy 20/5 körül lehet az ideális.

Ha esetleg hosszabb az nem baj, csak tudja használni és érezze, hogy meddig mehet el.

Legalábbis én úgy vettem észre, hogy a nők nagyrésze így van ezzel a dologgal.

2017. márc. 3. 11:47
 16/28 A kérdező kommentje:
Egy virtuális térben, honnan tudhatják, milyen vagyok esztétikailag? Személyes interakció során megérteném, hogy ezért mondják, ám ott soha ilyenről nem beszélünk.
2017. márc. 3. 11:47
 17/28 Ramone ***** válasza:
Gondoltam arra hogy volt kép csere.... De ha nem volt akkor az volt nekik kevés amit mondtál magadról...
2017. márc. 3. 11:48
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
11-16-ig.
2017. márc. 3. 11:51
 19/28 A kérdező kommentje:

Ez lehet. Nagy valószínűséggel nem is az a megfelelő tér az ismerkedésre. Nem mellesleg: mi az, hogy virtuális szex? Virtuális simogatás? Virtuális érintés? Ezeknek a való életben a helye.

Az esztétikáról meg csak annyit, hogy minden a jó külső?

2017. márc. 3. 11:53
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp 16cm alatt,mert szeretem tövig bekapni,meg ha erosen dongetnek hátulról,és ez a legnagyobb méret amivel a legjobban élvezhető,vagy ez alatt!!
2017. márc. 3. 12:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!