Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felnőtt nők számára mekkora az ideális péniszméret?
Felnőtt vagyok és nincs 20 centis farkam... Viszont egész jól bánok a nőkkel amit én eddig úgy vettem észre hogy jobban èrtèkelnek ... Rongyá használt közhely de tényleg nem a méret a lényeg hanem hogy mit tudsz nyújtani a lánynak.
Amúgy meg nem tudom hol élsz de én bejártam Magyarország kètharmadát és sehol sem találkoztam olyan nővel aki ilyet mondott volna hogy "ha nincs 20 centis tököd akkor kopás van..."
Szerintem is olyan 18/5 vagy 20/5 körül lehet az ideális.
Ha esetleg hosszabb az nem baj, csak tudja használni és érezze, hogy meddig mehet el.
Legalábbis én úgy vettem észre, hogy a nők nagyrésze így van ezzel a dologgal.
Ez lehet. Nagy valószínűséggel nem is az a megfelelő tér az ismerkedésre. Nem mellesleg: mi az, hogy virtuális szex? Virtuális simogatás? Virtuális érintés? Ezeknek a való életben a helye.
Az esztétikáról meg csak annyit, hogy minden a jó külső?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!