Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon felizgatnak a nagyobb női lábak, mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Elsősorban nőkhöz szól a kérdésem.2017. márc. 2. 16:30
1/12 anonim válasza:
Izgasson, engem nem zavar. Ha neked ez jön be.. Evvel nincs semmi baj, de igazából érdektelen kérdés. Ha bejön, bejön. Miért érdekel ki mit gondol erről? HA valaki elítéli, változtatsz rajta?
2/12 A kérdező kommentje:
#1 Csak kíváncsi vagyok, mit gondolnak erről a (nagyobb lábú) nők.
2017. márc. 2. 16:38
3/12 anonim válasza:
Akkor mi számít nagyobbnak? Ha beleesek, elmondom konkréttabban is.
1es voltam
4/12 A kérdező kommentje:
A 40-est vagy annál nagyobbakat értem alatta.
2017. márc. 2. 16:45
5/12 A kérdező kommentje:
*és
2017. márc. 2. 16:45
6/12 anonim válasza:
Nem tudom, mit takar a kérdésed. Enyém édibédi 41-42-es. Nem tulajdonítok neki sem szexisséget, sem szépséget.
7/12 anonim válasza:
Én örülök neki, ha van olyan akit ez izgat,mert nekem jó nagy a lábam. (nem ismerkedem, nem kérek privátot!)
8/12 A kérdező kommentje:
#7 Nyugodj meg, picinyem, amúgy sem küldtem volna.
2017. márc. 2. 17:16
9/12 anonim válasza:
41-42 es édibédi ? Mekkora vagy ? Mert 178 cm-es bnőm 38-as lábbal rendelkezett , 182 cm-es 40 mérettel ...
10/12 anonim válasza:
Attól függ, hogy továbbgondolod-e a dolgot vele kapcsolatban (tehát, hogy ezt-azt tennél-e vele)? Ha igen, akkor talán azért, mert szereted a női dominanciát, amit ezzel élnél ki. Amúgy nekem is bejönnek. (F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!