Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, milyen erényövet vegyek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, milyen erényövet vegyek?

Figyelt kérdés
Azokhoz szól a kérdésem, akik hordanak erényövet. Fémet szeretnék, de nem ismerem a típusokat. Hogy működnek ezek? Mekkora gyűrű kell? Nézegettem már párat és nagyon szúk karika van hozzá, nem nagyon tudnám azt felrakni a herékre... Tudtok tippet adni? Barátnőm kitalálta, és izgat a dolog, szívesen kipróbálnám. Azt mondta, hogy szerezzek egyet, de teljesen tanácstalan vagyok :D

2017. márc. 2. 12:36
 1/6 anonim ***** válasza:

Haha , èn pont a baràtnőmnek ajànlottam ;)

Am szerintem a szilikonos a legjobb mert nagyon kènyelmes a mindennapokban , de ha jàtszani is benne veled akkor ahoz meg egy fèmet amin vannak lyukak !

Am a legtöbbhöz van több mèretü karika is , meg hidd el ha nemvagy kemèny akkor könnyen felmegy akàr bármelyik :)

2017. márc. 2. 12:40
 2/6 anonim ***** válasza:

Hát ez attól függ mekkora a méreted odalent.

CB-6000-et ajánlom ill. kisebb méretre a CB-6000S-t. Ez kezdésnek kitűnő mert több fajta gyűrű van hozzá, szóval ki tudod tapasztalni az ideális méretet. De hosszútávon mindenképp a fém a jó megoldás, ha már megvan az ideális gyűrű méret ill. hossz, rengeteg fajtát lehet kapni ebay-en illetve több pénzért vannak jó minőségű acél erényövek.

2017. márc. 2. 17:42
 3/6 anonim ***** válasza:

Mennyire gondoljátok komolyan?

Ezek a karikás megoldások csak játékra jók.

A komolyabbak igen drágák, méretre készülnek.

2017. márc. 6. 18:25
 4/6 anonim ***** válasza:
ne karikást.
2017. márc. 14. 16:48
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha igazán jót akarsz, akkor ilyesmiben gondolkozz. Ezeknek van húgycső katéterjük is, amivel lehet pisilni, nem kell kivenni. Ez azért jó, mert egy plusz bezártságérzést ad, és sokkal jobban behatárolja a péniszed a mozgásban. Síkosítás után egyáltalán nem rossz hordani. :)

Az anál plugos pedig még jobb egy fokkal, mert análisan is érzed a korlátozást, ami nagyon izgató tud lenni. :) Nagydolog esetén a plug kivehető, utána visszahelyezhető, pisilni pedig a katétercsövön keresztül lehet. :)

2017. márc. 15. 01:55
 6/6 anonim ***** válasza:

A linkek lemaradtak:

[link]

[link]

2017. márc. 15. 01:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!