Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen és mekkora óvszert vegyek?
Holnap lesz az első alkalom, de tanácstalan vagyok a méretek terén. Volt itthon pár darab masculan gumi, tesztként felhúztam egyet nagy nehezen. Szorított és el is szakadt a végén (méret nem volt rajta, de piros változat és 1-es szám volt ráírva).
Most nem tudom megmérni a péniszem kerületét, de ha jól emlékszem, akkor 12 cm valamennyi volt még féléve, talán 13cm. Nem szeretnék spórolni óvszer terén, így jöhet durex is. Csak nem tudom milyet vegyek belőle.
18/f
Havernak jó sok doboz masculannal egyszer sem szakadt ki,egyszer vettek durexet és az meg igen szóval.. Semmivel sem jobb egyik a másiknál bármelyikbe benne van hogy kiszakadhat főleg ha ügyetlen vagy még az elején.
Nekem 13 körbe kb és nem szakad ki a masculan szóval csak bele kell jönnöd még. Gyakorolj előtte és sok szerencsét :D
Köszönöm a válaszokat.
De a masculan tényleg kicsi volt. Úgy kellett megküzdeni vele és ahogy felhúztam teljesen szét is szakadt. És az se biztos, hogy 13 cm a kerület. Csak mert vonalzóval nem rég megnéztem és 5cm a legnagyobb vastagság, ami majdnem 16 cm kerületnek felel meg. Az lesz hogy holnap veszek durexet, mert az nagyobb mint a masculan. Hazajövök kipróbálom gyors és ha nem jó veszek más méretet :D
5 cm-re vehetsz 47mm-est.
Vagy vegyél 55mm-est is és próbáld ki mindkettőt.
Az 55-ös biztos könnyebben felmegy de ha pl összenyálazzák a farkadat mielőtt felhuzod akkor le is csúszhat, vagy ha a lány nunija nem elég nedves akkor is könnyebben lejön, szerinetm a 47 a nyerő
Lehet rosszul mértem valamit, de az 56mm-es durex se jött fel :( maradt az oral így :D
Nézek majd nagyobb óvszert, mert ez így nem lesz jó.
Nemá. De tudod hogy kell fehuzni (feltekerni) ugye?
Mondjuk orál is ok ha a szájába befért:))
Tudom hogy kell felhúzni. Még videót is néztem, mert azt hittem csak a rossz technika miatt nem jó :D
De tényleg szorít, nagy fájdalmak árán jön csak teljesen fel, de akkor már szakad is...
Barátnőm ráadásul olyan szűk, hogy csak egy ujjam fér be neki. 1 óra játék után is nagy nehezen 2 (pedig az ujjam vékony) Megpróbáltuk a farkamat is betessékelni neki, de reménytelen volt, fájt neki nagyon. De legalább a szája nagy ;) én meg ügyeskedtem amivel tudtam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!