Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Hány nőt dugtatok meg eddig?
Egy kis statisztika, ezért pár adattal legyetek szívesek kiegészíteni.
Megdugott nők száma
Életkor
Szüzesség elvesztésének éve
Magasság/Súly
Illetve ha házasság vagy komolyabb kapcsolat is volt, ami alatt inaktívak voltatok, akkor az aktív időszak időtartamát is írjátok le, ami alatt csajoztatok.
7
39
19
187/118
(6-8 év inaktív időszak)
19 nőt
23 éves vagyok
18 évesen veszítettem el, mert kamaszként elég lúzer voltam (belsőre), de közben meg viszonylag jól nézek ki
197 cm magas, 88 kg (sportos, vállas alkat)
2017: Eddig 1
2016: 11
2015: 5
2014: 1
2012: 1
Igazán aktívan csajozni igazából 2014 végén kezdtem, miután elég nagy személyiségváltozáson mentem keresztül.
Egyet sem dugtam meg. Szeretkeztem vele. Méghozzá egy nővel, aki mostmár a feleségem. Neki is én voltam az első. Nem bántuk meg. Egyáltalán nem érdekel milyen mással. Nemcsak a szex számít egy kapcsolatban.
42 / F ♥ 33 / N
#16:
Majd várd ki, amíg a nejed is eléri a negyvenes korosztályt ... borítékold, amit most ide írtál és akkor írd le a valóságot, had röhögjünk :-P :-D
Egyszer beszélgettünk a felségemmel, és utána megpróbáltam összeszámolni. Nem sikerült.
58 múltam pár nappal.
1975
176/80
A házasságom alatt néha befigyelt egy-egy féléves liaison.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!