Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok én is olyan érzéketlen lenni, mint a férfiak?
A férfiaknak ugyebár annyi is elég a szexhez ,hogy tetsződjön az adott nő és nem kell érzelem ,utána meg ha az egyik megvolt gátlástalanul mennek a kövi nőre. Jó tudom,hogy nem mindenki ilyen.De általánosságban igaz. Miért nem tudok nőként én is olyan lenni?
Vagy ,hogy ne legyenek érzéseim,hogy zárjam ki?
nekem is pl érzelem kell a szexhez...
ráveheted magad, hogy csak úgy random dugj egyet, de lehet utána a lelkiismereted elég komolyan meggyötör...
de miért akarsz ilyen lenni?
24F
#2:
a probléma nem oldódik meg ettől...
inkább keress egy olyan srácot aki téged akar és nem csak a testedet...
24F
De valahogy csak ki lehet zárni az érzelmeket?
Hisz egyes férfiak is kitudják!
Olyan érzéketlen vagy. Nálam sokkal érzéketlenebb vagy.
"férfiaknak ugyebár annyi is elég a szexhez ,hogy tetsződjön az adott nő és nem kell érzelem"
Ugyebááár. Lófalloszt. Akármilyen lehet, ha nem tetszik akármi személyiségében, nem áll fel a kis kukim.
Neked hozzáállás váltás kell. Érzelmesség nagysága önmagában nem pozitív vagy negatív.
Írj dám s segítek tudatos gondolkodásban, mi ehhez kell.
Én férfiként sem tudok érzelmek nélkül szexelni :-P Viszont imádom a szexet .. Ezért megtanultam egy éjszakára, vagy akár egy órára is szerelmesnek lenni :-)
Nekem egy alkalmi kapcsolatban is olyan a szex, mint életem szerelmével. Az érzelmeket nem kizárni kell, hanem irányítani ;-)
(Mondjuk elég megterhelő, hogy ez miatt éveken keresztül képesek zaklatni egyéjszakás kalandok is .-P ;-) )
Azért mert nő vagy, akit még nem tudott teljesen elhülyíteni a feminista propaganda.
A nő biológiailag így működik, csak a mai lányok identitászavarban vannak mert mindenhonnan az ömlik, hogy a nőknek is joga van mindenhez, kefélni fűvel-fával meg mattrészegre csapatni magukat.
Erre meg jön a KDNP meg a vallás meg a női princípium. Mert a lovon középen nem lehet megülni, mindig át kell esni a másik oldalára.
A nő értékét az adja, hogy kevés férfinek adta oda magát. Nem azért, mert kevésbé használt a puncija, hanem mert az azt jelenti, hogy jobb szűrővel rendelkezik, amivel kiszelektálja a selejtes példányokat. És a férfinak is imponálóbb, hogy egyáltalán figyelmet áldoz rá egy olyan nő, akin nem ment végig a fél város.
A nő pedig fordítva van, a szűz férfi számára nem érték, de egy nőcsábász beindítja a fantáziáját. Te magad is leírtad, kedves kérdező, hogy ilyen pasik használtak aztán eldobtak. Mert annyira akartad őket, hogy odaadtad magad nekik mielőtt megbizonyosodtál volna a valós szándékukról.
Ellenben biztosra veszem hogy van a közeledben legalább egy, de lehet, hogy több fiú barát vagy haver, akivel már évek óta ismeritek egymást és ő reménytelenül szerelmes beléd, de te csak barátként tekintesz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!