Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 25 évesen szűznek lenni gáz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25 évesen szűznek lenni gáz fiúként?

Figyelt kérdés

2017. márc. 1. 17:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Hahaha én már nem vagyok, igaz, hogy bűn ronda és kövér lánnyal dugtam
2017. márc. 1. 20:18
 12/17 anonim ***** válasza:
10-es lehet, hogy az maradok, de mások is vannak akik szüzek maradnak, de le van szarva veled együtt te bunkó g.e.c.i f.a.s.z
2017. márc. 1. 20:58
 13/17 anonim ***** válasza:
11-es büszke vagy magadra? Én legalább nem dugok ronda, kövér szajhákkal. Ha nincs esélyem átlagosnál, akkor szűz maradok.
2017. márc. 1. 21:00
 14/17 anonim ***** válasza:
31%
Nem olyan rossz dolog amúgy a szüzesség, én pl. jól megvagyok szex nélkül.
2017. márc. 1. 21:02
 15/17 anonim ***** válasza:
Gáz. Nem azért, mert én tartanám annak, hiszen sok oka lehet. Nem is azért, mert az emberek elítélnének ha megkérdezed, hisz itt is mindig ki fognak állni melletted, engem meg lepontozni. Azért gáz, mert gondolom arra vagy kíváncsi hogy hogy élheted meg a valóságban. És azért érzed azt, hogy gáz, mert tényleg olyan tapasztalatokat gyűjthetsz be, hogy éretlenebbnek és méltatlanabbnak tűnsz az extrovertált korosztályodhoz képest, főleg amikor közeledik a házasodó és családosodó korszak körülötted. Természetes érzés, ha zavar, nem kell elfojtani.
2017. márc. 6. 13:36
 16/17 anonim válasza:
Nem. Sehány évesen nem az.
2017. márc. 22. 08:14
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem,szerintem egyáltalán nem az. ( 25/ n )
2018. márc. 27. 01:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!