Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Van itt valaki aki beöntés nélkül szokott szexelni análisan?
Nem volt még balesetetek? Hogy szoktátok csinálni hogy ne legyen széklet a pasi farkán? :D
nagyon szeretném kipróbálni de félek hogy megundorodik..
Egyébként a beuntes épphogy balesetveszélyes ilyen szempontbol is
Mert nem csak a végbelet mossa ki hanem a szigmabélbe is felmegy a víz es az onnan kijovo víz okozhat váratlan meglepetéseket
Mi barátnőmmel rendszeresen popsizunk, kb hetente. Ha óvatosan álltok neki a dolognak, akkor te is élvezni fogod:) Sikosítót mindenképp használjatok. Gumit mi nem szoktunk, még soha nem volt "baleset". Lassan másfél éve témában van nálunk az anál.
Annyi elég igazából, hogy mindenképp menj el előtte nagy dolgot intézni, ha mondjuk reggel voltál, akkor még aznap este bőven belefér!:)
Attól ne tarts, hogy nem fogja élvezni, ha bejön neki, utána nehezen mond le róla :D
Még annyit, hogy akkor érdemes áttérni popsira, miután orgazmusod volt, ellazít ;)
20/F
én nem szoktam.
ha popsiba akarja akkor válalj a következményeit.
ha megundorodik akkor minek akarta,nekem nem öröm...
nem leszek szomorú ha nem csináljuk többé.
vagy ha anyira nem bírja nélküle akkor csinálja magának.
Ha valamennyire ismered a saját működésed,nagy baj nem lehet. Ne kajálj 2-4órával a dolog előtt, menj el wc-re, szépen tisztálkodj meg, stb. Alapesetben nem kéne semmivel találkoznia, ha egészséges az emésztésed és nem időzíted teljesen rosszul, akkor nem is fog :)
Velem az életben nem esett meg még baleset, pedig az évek száma adna rá okot :D
Tetszik neki vagy sem, azért gumit húzzon, millió ok miatt, de többek közt azért is, mert akár történhet is kisebb-nagyobb baleset. Ha meg nyivákol emiatt, akkor valószínűleg nem vele kéne kipróbálnod amúgy sem :)
Zárójel: a férfiak gyomra meglepően sok dolgot képes bevenni, ha a micsodácskájuk is érintett. Szóval ne aggódj semmit, sok síkosító, lazulás, és minden oké lesz ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!