Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy biztonsagi őr, hogy hívhatnám fel magamra a figyelmet?
Figyelt kérdés
Egy nagyon nagy áruházban dolgozik,csak köszönőviszonyban vagyunk,meg egyszer még règebb mondott nekem valamit. Mit csináljak,hogy flörtöljünk,vagy hogy èrhetem el azt,hogy újra hozzám szóljon? Nem szeretnék nyomulni ès le sem szeretnèm magam járatni.2017. febr. 28. 19:37
21/24 anonim válasza:
Szerintem ma már egy normalis pasi ezen nem akad fenn egyáltalán. :) Ne legyél nyuszi, mit gondolsz, legrosszabb esetben mi lesz a következménye ha elhivod? Mert max azt mondja, hogy 'bocsi nem'. Még azt se mondhatja, hogy 'bocsi van valakim', mivel nem randira hivod. És ha netan valakije, akkor is megismersz általa egy új embert, tehát SEMMI vesztenivalod nincs. Anno egy éve én hívtam el egy ismerősömet moziba, hogy menjunk együtt, és bár nem annak indult, rá egy pár hétre már együtt voltunk. Pedig én kezdeményeztem lány létemre elsőnek.
19/L
24/24 A kérdező kommentje:
Semmit nem tudok rola:(
2017. márc. 6. 09:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!