Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy biztonsagi őr, hogy hívhatnám fel magamra a figyelmet?
Figyelt kérdés
Egy nagyon nagy áruházban dolgozik,csak köszönőviszonyban vagyunk,meg egyszer még règebb mondott nekem valamit. Mit csináljak,hogy flörtöljünk,vagy hogy èrhetem el azt,hogy újra hozzám szóljon? Nem szeretnék nyomulni ès le sem szeretnèm magam járatni.2017. febr. 28. 19:37
11/24 A kérdező kommentje:
Valami aranyos kisbmegjegyzest tett mèg anno,mikor epp jottem kifele
2017. febr. 28. 20:45
12/24 anonim válasza:
lopj egy síkosítót vagy gumit :P
13/24 anonim válasza:
Ennyire bonyolult elhívni egy kávéra munka után? Biztos én vagyok már öreg, hogy nem értem a kérdés bonyolultságát.
14/24 A kérdező kommentje:
Nem szeretném elhìvni,nem szeretbèk nyomulni,nem szeretnèm ,hogy azt lassa,h tetszik nekem,hanem azt szeretném elérni,hogy ő szoljon hozzám megint és,hogy tetszedjek neki.
2017. márc. 1. 08:51
15/24 kovpet válasza:
"nem szeretnèm ,hogy azt lassa,h tetszik nekem"
Nehogy! Abból baj is lehetne, például az, hogy: ?
16/24 A kérdező kommentje:
Mert akkor nem tűnnék neki izgalmasnak
2017. márc. 2. 14:00
17/24 anonim válasza:
#16:
addig hezitálsz, hogy milyen hülye taktikával próbálkozz, hogy lecsúszol róla...
24F
18/24 A kérdező kommentje:
Igy ,hogy semmi tippet,tanacsot nem adtok..:(
2017. márc. 2. 14:25
19/24 kovpet válasza:
Tessék: "Szia, mikor végzel? Nem iszunk meg egy kávét utána?"
20/24 A kérdező kommentje:
Leirtam,h nem szeretnèn leszolitani,elhivni meg vegkepp nem..
2017. márc. 2. 14:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!