Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tegnap szex közben a barátom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap szex közben a barátom hogy úgy mondjam "megerőszakolt", szerintem megtervezte, előjáték után kikötözött de nem beszéltük ezt meg előtte nem értem miért csinálta. De azt méginkább nem értem, hogy én ezt miért élveztem?

Figyelt kérdés
Igen élveztem de fura volt, kezdem úgy érezni, hogy megbízhatatlan... Most mit tegyek? Szakítsak vele?
2017. febr. 27. 14:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
EZt msot nem beszéltétek meg? Ha élvezted akkor miért baj? Mondjuk én megbeszélném vele hogy miket szeret, bár a kötözőset sokan szeretik mégse vallják be :D
2017. febr. 27. 16:42
 12/13 anonim ***** válasza:
Miért akarsz vele szakítani? Élvezted, nem? Ha erre izgulsz, akkor bizony pont az izgatott benne, hogy nem volt megbeszélve, hogy ki vagy szolgáltatva neked. Ebből ítélve nagyon is jól ismer téged és a vágyaid.
2017. febr. 27. 21:45
 13/13 anonim ***** válasza:

Ha hagytad magad kikötözni, akkor nem erőszak volt.

Ha én valamit nem akarok, az ellen kézzel-lábbal tiltakozok, és eléggé hatásosan, hogy a párom leálljon.

Persze, engem nem zavarna, ha megkötözne, bár tuti berezelnék picit a helyzettől.

27n

2017. febr. 28. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!