Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért szexi egy férfi számára,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szexi egy férfi számára, ahogy nők pisilnek?

Figyelt kérdés
Nem szoktam nézni a pasi gépét, de nyitva volt egy mappa, amiben százával vannak videók pisilő nőkről. Miért jó neki, hogy ezeket nézi, erre élvezkedik titokban?
2017. febr. 26. 15:03
1 2
 11/14 mantis religiosa ***** válasza:
94%

Minden fiút/férfit izgat a punci titokzatossága, és ebbe ez is beletartozik sokaknál, mivel nektek lányoknak ugye " egy lyukkal több van ", és ez kiváncsivá tehet minket, és hát vizuális tipusuak vagyunk, ezért látnunk kell. Csak elég nehéz felhozni ezt a témát, mert könnyen félreértésekre adhat okot.

Lehet az a mappa sem véletlenül maradt nyitva! :-) Majd finoman hozd szóba a témát, aztán kiderül majd az igazság.

2017. febr. 26. 16:53
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó! Ez az "egy lyukkal több van mint a férfiaknak" hülyeség, ez pont nem magyarázat arra, hogy a pisilés miért izgató, amikor a pisi nem a hüvelybőljön.

Ahonnan a pisi jön az a pasiknak is van.

Amúgy is egy csajt is izgathat, ha egy pasi pisil.

Szerintem azért van, mert az egy nagyon intim dolog, álltalában senki sem lát egy embert pisilni egész élete alatt, csak kiskorában. És az érdekes érzés, hogy neked még azt is megmutatja amit X éven keresztül egyedűl csinált.

Szóval az intimitás az ok szerintem.

2017. ápr. 16. 23:58
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon fura vagyok ilyen téren, nem tudom, hogy le merjem-e írni. Lehet, hogy le leszek pontozva, lehet, hogy kapok egy pár privit nálam is furábbaktól (nem kérek, köszi). Én lány vagyok, de engem is izgat. Viszont csak képeken, videókon. Élőben kifejezetten undorodom tőle. Nem vagyok se lezbikus, se biszex, mégis valamiért csak a pisilő nők érdekelnek, a pasik ilyen téren egyáltalán nem. És az a fura, hogy a pisiszexet is undorítónak tartom, szóval "komolyabban" nem vonz a téma, csak szeretem nézni (neten) a pisilő nőket. :D Lányként. Tudom, fura vagyok.
2017. ápr. 17. 00:30
 14/14 anonim ***** válasza:
En is megnezek minden mocsoksagot neten (es meg izgat is, de konkretan ritkan keresek ilyesmire). De ha mar egy egesz gyujtemenye van, akkor biztos valami pisi fetise van.
2017. ápr. 17. 00:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!