Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szexi egy férfi számára, ahogy nők pisilnek?
Nem nagy rejtvény: Izgatja a pisiszex!
Amúgy zuhany alatt én is pisiltem már le nőt, és nő is pisilt már le engem. Arcra-szájba nem ment egyszer sem, mert az nekem is sok kicsit, de nagyon izgató volt mindkét opció...
Sőt... volt hogy lány pisiltetett meg engem, mert ki akarta próbálni, milyen is vele célozni. Hát a kád oldalára ragasztottam egy "X"-et szigszalagból, aztán kezébe adtam, és: "Játsszál babám!" ;)
28/F
Gondolom neki kifejezetten pisilő fétise van.
Egyébént nem tudom, én exemet szerettem nézni ahogy pisil, mert közben ahogy csurgat, és csobog ahogy leér a kagylóba, közben pedig zavarba tudtam hozni :D
Én sem tudom megmagyarázni totálisan. A szituáció, a természetesség, és igen a punci...a nedves punci látványánál nincs szebb.
Mondjuk én más sztori vagyok, mert nekem fétis kategóriába is esik a pisi. (oda-vissza)
26/F
Számomra is izgi, de nem tudom megmondani miért.
Egyszer történt velem olyan, hogy egy buliból mentem haza egy lány ismerősömmel és mind a kettőnknek nagyon kellett pisilnie. Kitaláltuk, hogy két autó között elintézzük és ott egymás mellett pisiltünk úgy, hogy mindketten láttunk mindent a másikból. Nem történt utána semmi, de nagyon izgalmas volt.
Én is izgalomba jövök, ha látok egy lányt pisilni, de nem tudom miért... Egyszer ki is szeretnék nyalni egy pisis puncit! :'D
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!