Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha egy nő oralisan kielégít titeket, akkor mi az ami benne a legjobban esik?
Férfiak,lássuk be,minden férfi imádja,ha egy nő "szajha" az ágyban... pláne,ha még értelmes is mellé. A szopás művészet,amit vagy szeret egy nő,vagy nem. Ti meg igenis szeretitek. Nem mondja nekem senki,hogy nem varázsolta még el egy nő sem az ágyban,ami után azt kívánta,hogy még még még. Akarom ezt a nőt.
33/N
Elvarázsol, de a kíváncsiságunkat nem csökkenti. Az ember fejlődni szeret. Mozogni, változtatni, előremenni, egyre feljebb jutni. Ezt a vágyat megfékezni csak érzelmekkel lehet, azokhoz pedig édeskevés a szexuális vonzalom. Az élet minden területén kell tudni partnernek, társnak lenni ahhoz, hogy meg tudjál tartani valakit.
58F
Köszönöm az eddigi válaszokat :)
De igazából en nem mondtam hogy ez a legfontosabb ...
Nem tudom, hogy az egyik válaszoló ezt honnan veszi hogy a párkapcsolatban vannak más dolgok is, es ezt meg kell magyarázni ...igen Ezt en is tudom!
Azert kerdeztem hogy kedveskedjek a páromnam es nem azert mert a szex a mindenem ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!