Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Ha a fiu orálisan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Formax kérdése:

Lányok! Ha a fiu orálisan elégít ki mi az amit a legjobban élveztek közben?

Figyelt kérdés
2011. szept. 4. 20:49
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Azt, ha nem a nyelved hegyét használod, hanem az egészet.
2011. szept. 4. 20:51
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Semmit,én pl utálom!
2011. szept. 4. 20:54
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

jaja, jól mondja az öreg ott elöl...

teljes nyelvet hesználd, és hol gyorsabban, hol lassab, hol durván, hol egész finoman...:D

2011. szept. 4. 20:54
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
a csajszi aki utálja, is csak azé utálja, mert még nem volt jó orálban része....ergo lúzerekkel volt egész életében,. bocsi de ez így van.
2011. szept. 4. 20:56
 5/7 anonim ***** válasza:
néha fújj rá nagyon lágyan
2011. szept. 4. 21:10
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
én mindig úgy nyalom a csajom, hogy ő közben pucsít mert akkkor fel tudom tenni a hátára a laptopot és böngészni közbe
2011. szept. 4. 21:13
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg nem csak a nyelve hegyét használja,és ha közben nagyon finoman ujjaz és simogat is!És ha nem csak a csiklóm nyalja,hanem pl a combon belsejénél kezdi,aztán a p*ncim egész felületén mindenütt :) és ha közben beszél is,bókol stb...
2011. szept. 4. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!