Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyáltalán nincs orális szex az ő részéről. Hogy mondjam meg, hogy zavar?
A barátommal (nekem ő első) 2 éve vagyunk együtt. Én nagyon szégyenlősen kezdtem ezt az egészet, pl az hogy kinyaljon az elején szóba se jöhetett. Amúgy a kisajkaim elég husisak és ki is lógnak, amit nagyon szégyellek, és konkrétan a barátom is mondta már rá, hogy "fúj". Én szeretek vele szexelni de már ennyi idő után nagyon hiányzik hogy a csiklómmal is foglalkozzon, csak ő elkönyvelte magában hogy szégyellem, nem engedem, ő meg amúgy se rajong a nyalásért. Tettem rá utalásokat de mindig úgy tereli a témát hogy én döntöttem az elején hogy így legyen.
Ha nem csinálja szívesen de én meg picit már igényelném, hogy tudnám megoldani ezt a helyzetet?
Vilagositsd fel, hogy minden nondk mas a punci formaja, van akinek husisabb a szemerem ajka, van akinek kevesbe, van akinek befele nott.
Ez egyaltalan nem "fujj" ahogy o mondta. Nekem is husis, es a parom szereti. Szerinte noies az enyem. Szerintem a te parod farkan is lehetne par hibat talalni, ami nem olyan mint pl az elozo pasidnak. :D En egy ilyen utan szakitanek vele. Ne a lukam szeresse jobban, hanem engem. Ha nem tetszik talal mashol is. :) Meg lehet neki mondani. :) Vagy ha ennyire kifogast talal, szo nelkul nyomd a fejet a seggebe! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!