Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Hány éves korotokban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Hány éves korotokban probaltatok ki a szado-mazot? Tudnatok par tippet adni?

Figyelt kérdés

Vagy van olyan itt akit ez izgat?

Pár tipp kellene:)

2017. febr. 23. 14:54
 1/6 anonim ***** válasza:
BDSM-et 19 évesen. Egyébként a BDSM és a szado-mazo nem ugyanaz. 23 L
2017. febr. 23. 15:44
 2/6 anonim ***** válasza:
A tippet kinek kellene adni? Egy lánynak vagy egy fiúnak?
2017. febr. 23. 16:22
 3/6 anonim ***** válasza:

A BDSM-be beletartozik ez is, mivel az egy gyűjtőfogalom... :D Viszonylag korán, 16 éves koromban már biztosan érdekeltek az ilyesmik, amikor összejöttem az első barátommal. Amit furcsállok, hogy a legtöbb fiúnak fogalma sincs a dolgokról, de nemrég találtam egy partnert, akivel úgy tűnik, hogy jobban belemehetünk a témába, ezt is megértem. :D Amúgy ezen az oldalon sok ilyen emberrel találkozni, én is kedvelem a témát, igaz, sajnos nem sokszor volt alkalmam "gyakorolni". Írj, ha kellenek tippek, ha tudok, segítek. :D

19/L

2017. febr. 23. 16:52
 4/6 anonim ***** válasza:

én is inkább BDSM-ként könyvelém el és kb 20 évesen kezdett el egyre jobban izgtani és érdekelni a dolog

L

2017. febr. 23. 22:20
 5/6 anonim ***** válasza:

Először általános iskolában, kb 9-10 évesen kértem meg fiúkat, h kössék össze a kezem, zárjanak be egy szobába v a szekrénybe.. Imádtam olyan játékokat játszani, ahol én lehettem a szenvedő fél, v vmi megkötözéssel kapcsolatos..

Hát tudom h nem erre gondolt a kérdező de nekem ezek az első "élményeim" aztán úgy 15-16 évesen esett le h miért is érdekel az ilyesmi.. végül az első barátommal, 18 évesen sikerült kipróbálni igaziból is..

Tippet tudok sokat adni, csak hát mire kéred? Elég tág fogalom.. a lényeg h ebben nincsenek tabuk.. ami izgat gondolatban azt próbáld ki.. ne szégyelld elmondani.. aztán vagy bejön v nem.. ez a lényeg sztem. Meg kell találni egy figyelmes intelligens partnert ez a legnehezebb az egészben!

2017. márc. 18. 10:05
 6/6 anonim ***** válasza:

16 évesen próbáltam ki először.

Írj bátran, hogy milyen tippet szeretnél! :)

20L

2017. ápr. 10. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!