Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Srácok mikor mondjátok egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok mikor mondjátok egy csajra hogy csúcs az ágyba?

Figyelt kérdés
Milyen az aki nagyon jo az àgyba?
2017. febr. 23. 07:18
 1/7 anonim ***** válasza:
Én ezt sohasem mondom. Igaz, az már előfordult, hogy azt mondtam valakire, hogy csúcs az ágyban. Aki nagyon jó az ágyba, azt hiszem, kisebb méretű, mert biztosan elfér.
2017. febr. 23. 07:25
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Amikor úgymond minden zökkenőmentesen megy tudja mikor hova kell nyúlni együtt mozgunk kitalálja a gondolataimat... Ezt alkalmi partnerrel sosem lehet szerintem elérni. Mert persze lehet az is "csúcs" hogy "kikaptam bekapta betettem elmentem elköszönt nem keresett" de ez igény kérdése... Szerintem... Én csak akkor tudnék ilyet mondani ha tényleg annyi ideje élünk nemi életet hogy már feleslegesen beszélni sem kell és a végén mindketten boldogok vagyunk
2017. febr. 23. 07:57
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Alkalmi partnerre én sem mondanám szerintem. Nem lenne meg az összhang első alkalommal.

Feleségemmel első alkalommal ezerrel bénáztunk, nagyon nem volt összhang, de azóta már csúcs az ágyban ő is, én is és sokszor egyszerre élvezünk el.

Hát az valami fantasztikus érzés :)

2017. febr. 23. 08:06
 4/7 anonim ***** válasza:
mikor ugy emglovagol hogy elájulok kb...
2017. febr. 23. 10:04
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Aki tudja a különbséget az "ágyban" és "ágyba" között!
2017. febr. 23. 10:23
 6/7 anonim ***** válasza:
68%
Szűk a puncija és ügyesen furulyázik.
2017. febr. 23. 12:17
 7/7 anonim ***** válasza:
Nincs bambazas: tudja hogy fordul, hogy helyezkedjen. Nincs a normal keretek kozott tabu. Nincs "Jaj... Ne elvezz a szamba" meg "ne nezd a rancot a hasamon". Tudja mit szeret, mi a jo neki. Ha csiklo izgatas kell akkor es ott: szol, jelzi ha huvelyi akkor is. Szoval: lelkes es vannak igenyei.
2017. febr. 23. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!