Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit gondoltok arrol, hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arrol, hogy a baratom megdugott almomban?

Figyelt kérdés
Nagyon melyalvo vagyok. Nem ebredtem fel ra, allitolag azt hitte ebren vagyok. Csak reggel volt gyanus, hogy elo van veve a sikosito es ragad a huvelynyilasom korul. Sot!! Szerinte meg elveztem is, nem csak ebren voltam. 1000% hogy en vegigaludtam az egeszet. Nem tudom, hogy jogosan vagyok-e ennyire kiakadva, vagy egy ket eves kapcsolatban nem kellene rajta fennakadnom.
2017. febr. 22. 15:47
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
60%

Hasonló velem is volt... nagy ügy, nem erőszakolt meg, és felkeltett előtte. Én beleegyeztem, az más kérdés, hogy annyira félálomban voltam, hogy reggel fogalmam sem volt, mi történt.

Aztán, ahogy mesélte beugrottak a dolgok, de akkor is ciki volt.

Ő mondta is, hogy nem akart lerohanni, meg bántani, azért is kérdezgetett meg keltegetett... hát, csak félig sikeült neki felébresztenie.

2017. febr. 22. 17:21
 22/25 anonim ***** válasza:
78%
Mellesleg ő a kedvesem, nem egy büdös-koszos idegen, és nem éreztem ettől lyuknak magam, mert nem csak megdug és ennyi - amit halál éberen is megtehet -, hanem foglalkozott velem is, az tuti, mert ha nem tette volna, akkor be sem megy, vagy csak piszok fájdalmasan.
2017. febr. 22. 17:24
 23/25 anonim ***** válasza:
24%
Ha 2 éve vagytok együtt akkor mit problémázol rajta?
2017. febr. 22. 18:56
 24/25 anonim ***** válasza:
24%
Mit kell ezen kiakadni? Én örülnék ha ilyet csinálna a pasim, szerintem izgató.
2017. febr. 22. 18:56
 25/25 anonim ***** válasza:
Az én pasim nagyon nagyon mély alvó. Egyszer pucéran feküdtem le mellé és nekiállt fogdosni amiből szex lett. Másnap nem emlékezett rá. Aztán elo fordult meg párszor. De akkor már tudtam mi lesz úgyhogy genyó módon addig csináltuk csak amíg elelvezek aztán legorgettem magamról és alvás. Pedig volt hogy O volt felül, volt hogy én. De tényleg nem emlékezett rá.
2019. máj. 13. 00:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!