Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik szerintetek szex összecs...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik szerintetek szex összecsukott lábbal lehetséges, probáltátok már? A többi lent

Figyelt kérdés

A kapcsolatomban az a gond hogy en osszecsukott labbal szeretnék szeretkezni ( mert igy jobban érezném a klitoriszt es kiprobálnám igy is)

de a pasim szerint igy nem lehet..

Vélemenyt illetve tapasztalat vki?

#csikló #klitorisz #Szex összetett lábbal
2017. febr. 20. 22:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Hasalj alá, és menni fog. Bár betenni nem tudja úgy nekem, meg ha nem szorítok jól, kicsúszik, de lehetséges.
2017. febr. 21. 08:45
 12/15 anonim ***** válasza:

Hogyne lehetne már?

Előlről is ,hátulról is lehet.

2017. febr. 21. 08:55
 13/15 A kérdező kommentje:

Tudtam hogy lehetseges csak annyira bizonygatta es ö volt már majdnem "felháborodva" mert szerinte ez "fizikai keptelenseg".

Az az uncsi hogy ö mindig ugyanugy kezdene a szexet hogy eloszor szetteszem a labam es utanna jon a többi..

De en szeretem a valtozatossagot es ez mar elveszi alapbol a kedvem ha mindig ugyugy kezdodik a szeretkezes

2017. febr. 21. 12:02
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Múltkor pont ez a kérdés ihletett, hogy kipróbáljam háton fekve, összeszorított lábakkal, hát szegény barátomnak nem ment. :D De hason fekve pl. imádjuk úgy csinálni. :) Oldalról is megy, csak nem kényelmes.

Amúgy az ilyen veszekedős, hisztizős pasiktól menekülj! Nem érdekli mit akarsz, meg is magyarázza, hogy nincs igazad, pedig csak nem bírja elviselni, ha valami nem úgy van, ahogy ő akarja, ő neki tetszik, kis kontroll/irányításmániás, valami hibádzik nála, az biztos... Ha valaki habzó szájjal nekem esne, mikor az igényeimet fejezem ki neki, nem hogy nem feküdnék le vele, de úgy otthagynám...

2017. febr. 23. 17:29
 15/15 anonim ***** válasza:
Még izgi is szerintem.
2017. márc. 25. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!