Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az gáz, ha egyszer végig...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gáz, ha egyszer végig szeretném azt nézni, hogy a barátnőm egy másik lánnyal szexel?

Figyelt kérdés

Minden este azt álmodom, hogy a barátnőm szexel egy másik lánnyal, én pedig ülök egy fotelban és nézem Őket, közben verem, és mostmár élőben is szeretném látni.

Lehet, hogy ez egy kicsit gyerekes kérdés, de na, ez van! :'D

2017. febr. 20. 18:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
az exem tudta, hogy ÚGY is szeretem a legjobb barátnőmet, de nem volt köztünk szex, csak a szokásosnál erősebb kötődés. talán jobban is szerettem őt, mint a srácomat. sőt... na ő akarta, hogy szexeljünk és ő végig nézi.... szerintem beteg dolog, 2 emberre tartozik a szex. a harmadiknak nulla köze hozzá. ettől kapcsolat a kapcsolat... egyébként a legtöbb fiú azt hiszi, sőt férfi is, hogy ha 2 nő együtt van, az csakis azért történhet, mert a férfiak vágyait akarják szolgálni.... ez a gyerekes.
2017. febr. 21. 17:40
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Én szeretnék egy ilyenbe résztvenni . Állati izgatónak tartom , amint két nő eljut a diszkrét simogatástól a diszkrét csókig , majd egymást kihámozva minden módon örömködnek egymással - akár eszközökkel is .

A nejemnek volt egy csinos barátnője régebben , elég közeli és bizalmas . Alkalmas pillanatban szóbahoztam neki , hogy szeretném végignézni a hancurozásukat - nem tiltakozott a gondolatom miatt , de már nincs meg a lehetőség rá .

2020. jan. 5. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!