Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha választanotok kéne, melyiket választanátok? Nagy cicis lány saláta puncival, vagy pici cicik és babapunci?
Most inkább kis cici és baba puncisat választanám..
De inkább azt amelyik szenvedélyesebb a szexben!!
hát kis mell, nem pici, szóval marokba férjen, de ne olyan piramosmell legyen, azt nem kedvelem, és a bimbó is elég fontos.
Apró mellbimbó a nyerő, ami rózsaszín / vöröseknél ugye fehéresbe húz át.
A punciban a babapuncit nem kedvelem. A kilógó kisajkak szerintem menők és kedvelem is őket.
A kérdésre így nem tudok vlaszolni, mert egyiket se választanám.
felőlem lehet akár pici cici saláta puncival is :P
vagy nagy mellű lány baba pucnival, nem tudom miért annyira nagy cucc ez...
mondjuk én fenék párti vagyok...puncinál a baba tetszik, de nincs bajom a saláta puncival sem...
nekem van egy fontos szempont ami alapján döntök és az nem a mell és a punci :)
23F
Ez a kérdés tök hülyeség.
Ha egy lánnyal vagyok nem a cicije miatt meg a puncija miatt teszik és szeretem. Még ha egy éjszakás is akkor sem ezek alapján választok, mert először úgy sem ezt látom, hanem az arcát az alakját. Jó a mellméretet még a push-up ellenére is le lehet szűrni, hogy kb. milyen és mekkora, de ennyi. Ha meg már ott vagy, nem ez fog elriasztani a szextől, hiszen ha már ruhában felkeltette az érdeklődésemet és felizgatott annyira, hogy ágyba vigyem akkor ott már nem fog érdekelni, hogy a cicje vagy a puncija mennyire hibátlan és esztétikus.
Ha lóg a cici, hát hadd lógjon, ágyban fekve az sem lesz sokkal rosszabb, ha húsos vaskos kisajkai vannak legyen, attól még lehet forró szűk puncija amivel meg tud szorongatni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!