Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mitől lehet, hogy ennyire nagyon kevés nő van aki igazán bejön nekem?
Figyelt kérdés
10000-ből talán egy. A nagyon vékony alkatú (lábra, kezekre is), szőke hajú, szép természetes arcú, dekoratív, de még nem kurv#s, kedves, jókedvű de kicsit visszafogottabb, nem karrierista, odaadó lányok jönnek be. Ha ilyet látok, teljesen megőrülök és oda is szoktam menni valami hülye ürüggyel elkérni a számukat.
Mintha kikapcsolna az agyam.
Ez normális?
2017. febr. 20. 14:35
1/5 anonim válasza:
azt csinálsz amit akarsz, felnőtt ember vagy
2/5 anonim válasza:
Én is hasonló vagyok, szeretem a soványka (akár kis fenekű, kis mellű) lányokat, akik inkább nagyon kedvesek, aranyosak (ha úgy tetszik kislányosan aranyos) arcúak, nem feltétlenül szépek arc formában, bőven jó, ha átlagos, de egy bizonyos fajta aranyos küllemre nagyon gerjedem. Ezzel az a gond, hogy a legtöbb ilyen lány, akikkel beszéltem is már, egytől-egyig meg vannak róla győződve, hogy ők nem szépek, esetleg a többi fiú szerint sem azok. :/ Lehet, hogy engem pont a hibák fognak meg egy ilyen lányban, csak míg az átlag férfi ezt csúnyának látja, én pont vonzónak, szimpatikusnak. Csak az ilyen lányoknak/nőknek alapból szétroncsolják azt a kevéske önbizalmukat, így az én őszinte vallomásaim mintha semmit sem érnének, úgy érzem. A többi meg már mellékesebb, de a hosszú barna haj nagyon sokat dob egy nő aranyosságán.
3/5 A kérdező kommentje:
Ja igen, a kis segg és mell kimaradt a felsorolásból.
2017. febr. 20. 15:08
4/5 anonim válasza:
vannak ilyen emberek, pl nekem is csak kb 1 bizonyos férfi típus jön be, de abból sem minden egyed... sőt. kb 100ból 1re mondanám... talán. nagyon finnyás vagyok én is. szóval remélem, mindketten találunk társat majd :):D
5/5 A kérdező kommentje:
Bízom benne. :D
2017. febr. 22. 19:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!