Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kevésbé dögös csajokat, nőket könnyebb vagy nehezebb alkalmi szexre rávenni?
Engem speciel akkor sem tudnál rávenni szexre, ha te lennél a nagybetűs szerelem (volt rá példa).
Mivel, hogy én erősen magamba zárkózom, és a férfit is úgy választom ki, hogy hosszútávon együtt legyünk, tehát fogadjon el. Ha megbízok benne, és úgy érzem nem csak használ, akkor van szex. Ha nincs meg ez az érzés, akkor nincs szex.
Szóval a magam nevében: engem nem érdekel az alkalmi szex. Nekem üres, túl sok benne a komplikáció, a sérülés veszélye, hogy nem kapok minőségi élvezetet, amiért egyáltalán megéri levetkőzni.
Nem, sőt nehezebb.
Szerinted miért vakolnak órákat? Valami céljuk csak van vele!
Kössz a lepontozást. Én csak válaszoltam a kérdésre.
1# voltam
ez a lepontozósdi mekkora hülyeség...
tekintve, hogy nem az a kérdés, hogy egyetértesz-é a válasszal, hanem hogy hasznos-e....
Ez teljesen a személyiségtől függ.
Egyébként nem kell naponta b3 órát borotválkozni, hacsak nem Chewbakka leszármazottja az illető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!