Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A kevésbé dögös csajokat,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kevésbé dögös csajokat, nőket könnyebb vagy nehezebb alkalmi szexre rávenni?

Figyelt kérdés
Azokat, akik nem töltenek reggelente egy órát sminkeléssel egy másik órát láb, hónalj stb borotválással, gyantázással, a kevésbé szexik, mint egy jó alakú, pl tökéletesen csupasz lábú csajt?
2017. febr. 19. 19:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
77%
Nem hiszem, hogy lenne összefüggés. Mindkét típusú csajból van, akit rá lehet és van akit nem. Szóval nem hiszem, hogy könnyebb, vagy akár nehezebb lenne.
2017. febr. 19. 19:27
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Üdv a valóságban, ahol az értékrend nem a kinézetből következik...
2017. febr. 19. 19:27
 3/11 Noblesse Oblige ***** válasza:
90%

Engem speciel akkor sem tudnál rávenni szexre, ha te lennél a nagybetűs szerelem (volt rá példa).

Mivel, hogy én erősen magamba zárkózom, és a férfit is úgy választom ki, hogy hosszútávon együtt legyünk, tehát fogadjon el. Ha megbízok benne, és úgy érzem nem csak használ, akkor van szex. Ha nincs meg ez az érzés, akkor nincs szex.

Szóval a magam nevében: engem nem érdekel az alkalmi szex. Nekem üres, túl sok benne a komplikáció, a sérülés veszélye, hogy nem kapok minőségi élvezetet, amiért egyáltalán megéri levetkőzni.

2017. febr. 19. 19:30
 4/11 anonim ***** válasza:

Nem, sőt nehezebb.

Szerinted miért vakolnak órákat? Valami céljuk csak van vele!

2017. febr. 19. 23:35
 5/11 anonim ***** válasza:

Kössz a lepontozást. Én csak válaszoltam a kérdésre.

1# voltam

2017. febr. 20. 00:18
 6/11 A kérdező kommentje:

ez a lepontozósdi mekkora hülyeség...

tekintve, hogy nem az a kérdés, hogy egyetértesz-é a válasszal, hanem hogy hasznos-e....

2017. febr. 21. 14:23
 7/11 anonim ***** válasza:
Én sokáig sminkelek, normálisan szőrtelenítek, és még hajat is vasalok és csinosan is öltözködöm, mégse vagyok "dögös". Ja, és szűz vagyok, szóval a választ is megkaptad. :D (18/L)
2017. márc. 10. 11:45
 8/11 anonim ***** válasza:
A dögösség nem egyenlő az igénytelenséggel. Az igénytelen nők valsz. már lemondtak arról, hogy pasit szerezzenek. Azért mert valaki nem öltözik dögösen, még ugyanúgy lehet ápolt.
2017. márc. 10. 14:30
 9/11 anonim ***** válasza:
Rosszul fogalmaztam. Szóval azért mert nem dögös valaki, attól még nem igénytelen.
2017. márc. 10. 14:31
 10/11 anonim ***** válasza:

Ez teljesen a személyiségtől függ.

Egyébként nem kell naponta b3 órát borotválkozni, hacsak nem Chewbakka leszármazottja az illető.

2017. márc. 10. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!