Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok hogy turbózzam fel a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok hogy turbózzam fel a sexuális életem?

Figyelt kérdés

Lehet csak a párom lenne rossz a célra?

Nem sok mindenre vevő, ami miatt én mèg jobban kívánom a perverz dolgokat.

Megcsalni csaltam már, de vele mit tudnék kezdeni?

Igazából bármelyik nő, lány aki szemez velem lefektetném, nem beszélve arról aki még ki is kezd velem.

Ezek közül kitudja hányan lennének vevők a perverzségekre és sajnos sokszor úgy érzem hogy a barátnő csak korlátolja a szabadságom.

Pedig nem is sokat vagyok vele együtt mert sokat edzek, dolgozom. Viszont mikor hozza kell menni nem nagy kedvvel megyek. Már a hozzá vezető úton legalább öt nővel össze tudnék feküdni. Szerintem ez pont amiatt van mert olyan korlátolt a sexben.

Mik azok amiket szerettek és nem mondtok nemet?

2017. febr. 18. 17:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

egy szánalmas kis nulla, vagy ez az igazság :D

ha őt megcsaltad, mást is megfogsz, mindegy mit érzel, mindegy hány embert fektettél meg, állatokról nem is beszélve amilyen kanos vagy, mikor megdöglesz, a fejfádra neked is csak a neved, és két db évszám lesz -tól ; -ig.

akire senki nem fog emlékezni, hisz nincs miért rá emlékezni....

2017. febr. 18. 17:57
 12/18 A kérdező kommentje:

Na azzal aztán sokra fogok menni, egy mázsa földdel rajtam, hogy ki emlékszik rám.

Amúgy meg ezt ki is kérem magamnak! Sok barátom van, férfi, fiú is.

Lesz aki emlékezzen rám, ettől aztán igazán ne tarts!

22 évesen szerintem rendben van, hogy nem vagyok megkötve. Biztos megváltozok majd ha jön az igazi, aztán gyerek meg stb ilyen öreg dolgok.

2017. febr. 18. 18:03
 13/18 anonim ***** válasza:
Gusztustalan egy ember vagy. Megkötni a kutyákat szokták mondjuk ők értelmesebbek mint te. :-D
2017. febr. 18. 18:22
 14/18 A kérdező kommentje:

jó-jó!

Azt pötyögjed mit szeretsz az ágyban vagyis inkább mi az amit még, ne engem minősítgess!

2017. febr. 18. 18:32
 15/18 anonim ***** válasza:
Én soha nem csalnám meg a bnőmet...gerinctelenség, nem tudnék utána tükörbe nézni. Hagyd el jobb lesz neki nélküled.
2017. febr. 18. 18:59
 16/18 A kérdező kommentje:

Még ha úgy mondanád hogy a feleséged, akkor igazad lenne. De lányok jönnek mennek mindig. Ha nem ő csal meg akkor majd csak egymásra untok, de előbb utóbb vége lesz.

Semmi nem örök az életben.

Ezért kell minél idősebben házasodni! 😀 Addigra jobb estetben mindenki kiélte amit ki kell és társat keres az ember.

Én így látom, szerinted nem kell tükörbe néznem emiatt?

2017. febr. 18. 19:06
 17/18 anonim ***** válasza:
Troll! Csak gyenge troll.... Nem baj, a Bayern x-elt...
2017. febr. 18. 20:56
 18/18 anonim ***** válasza:
22 éves vagy de egy 16 éves szintjén rekedtél meg.Ha megcsaltad egyszer úgy máskor és mást is megfogsz csalni.Hiába lesz neked feleséged, ilyen hozzáállás mellett ugyanaz lesz mint most.Azzal gondolkodsz amid van odalent, eszed meg semmi.Még gyerek vagy.
2017. febr. 18. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!