Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok hogy turbózzam fel a sexuális életem?
Lehet csak a párom lenne rossz a célra?
Nem sok mindenre vevő, ami miatt én mèg jobban kívánom a perverz dolgokat.
Megcsalni csaltam már, de vele mit tudnék kezdeni?
Igazából bármelyik nő, lány aki szemez velem lefektetném, nem beszélve arról aki még ki is kezd velem.
Ezek közül kitudja hányan lennének vevők a perverzségekre és sajnos sokszor úgy érzem hogy a barátnő csak korlátolja a szabadságom.
Pedig nem is sokat vagyok vele együtt mert sokat edzek, dolgozom. Viszont mikor hozza kell menni nem nagy kedvvel megyek. Már a hozzá vezető úton legalább öt nővel össze tudnék feküdni. Szerintem ez pont amiatt van mert olyan korlátolt a sexben.
Mik azok amiket szerettek és nem mondtok nemet?
Mi köze ennek ahjoz hogy a válaszol9k mit szeretnek? Ettől a problémád nem oldódik meg,ha pl valaki leírja hogy ő szereti az anált,attól a barátnőd még nem fogja.
Vele kellene ezt megbeszélned. Lehet csak rosszul közelíted meg a dolgot. Lehet csak a hozzáállásodon kellene változtatni.
A megcsalásra inkább nem írok semmit,pedig megvan róla a véleményem,de nem ez volt a kérdés.
Ne kímélj! Mondd mit gondolsz róla, nyugodtan.
Normális keretek között a válaszadók adhatnak a tanácsot arra, hogy mit szeretnek. Akkor majd általánosítok rá, vagy bejön vagy nem.
Szóval arra jó hogy kiszolgáljon. Mikor ottvagy gondolom készít neked kaját , esetleg mossa a ruháidat is.
Meg arra is jó hogy mikor épp nincs senki akkor megdugod. Ő egy biztonsági tartalék arra ,hogy ha nem jön össze mással a szex ,akkor mehetsz hozzá és még esetleg enni is ad meg ki is szolgál.
Szerintem ebben ő épp annyira hibás mint én. Még aktuális volt az előtti exem mikor képbe jött, na még nyilvános helyen, konkrétan második találkozáskor tó parton ujjaztam szét. 😂 Hogy kellett tartani a kis aranyost, hm.
Én nem érezem magam hibásnak. Az a hibás aki ki kezd velem.
Sex terén meg látod, hogy közvélemény kutotatok is, hogy jó legyen neki is, nekem is vele.
Szulnapra kapok tortát süt, de az túlzás hogy pellenkáz is.
Nem élet képtelen vagyok én, csak a barátja. Heti ha egyszer találkozók vele, biztos a szennyesem mossa... 😂
Ne butáskodj! Igen sexelünk, na de milyet... Ezért van a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!