Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. Valaki elmondaná hogyan kell jol profin nyalni? Meg akarok tanulni!
#6-os vagyok.
A nyelvet a hüvelybe eddig mind élvezte, illetve jóleső érzés volt a reakciók alapján. Illetve nem is úgy gondoltam, hogy csak ki és be, hanem felfelé ívelve amolyan "lefetyelő" mozdulattal kihúzva, így kicsit a húgycső nyílást és a csikló tövét is lehet kicsit ingerelni.
Jajj! A #6-os válaszát jó volt olvasni. Bár engem is így kényeztetne valaki.
N
Én jobban élvezem amikor nem ujjaz közben, csak a csiklómat nyalja körbe-körbe, fel-le, gyorsan és erősen. Attól hamar elélvezek. Jólesik néha egy kis lefety, de csak éppen egy pici.
Összességében hatos válasza is jó volt, annyival egészíteném ki, hogy ha nyalsz, akkor már többször is, vagyis miután elévezett és egy picit pihegett, nyald még, hadd menjen el újra és újra. Én szeretek sokszor elélvezni. Jaj, mindig hiányérzetem van ha első orgazmus után abbahagyja a nyalást....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!