Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. Valaki elmondaná hogyan kell jol profin nyalni? Meg akarok tanulni!
Baromságot írt az első válaszoló.
Meg kell kérdezni az aktuális partnert!!! Van aki gyorsan szereti, van aki vízszintesen van aki függőlegesen. van aki ujjazással vagy nélküle. Ez ember függő. Nincs 100%-os módszer rá. Én erősen szeretem úgy ha közben dildó van bennem és csak vízszintesen. nyalhatnak engem 3 óráig vízszintesen semmi nem lesz. Kérd meg a lányt hogy mutassa meg hogyan maszturbál. beszélj vele közben.
24N
Én férfiként írok, de remélem tudok segíteni.
Nem kifejezetten a nyalást kell ám megtanulni, hanem egyáltalán a szeretkezést és a női test érintését.
Néha nagyon is vadító tud lenni egy hirtelen felindulásból kibontakozó gyors menet, de többnyire a nőknek idő kell, mire ráhangolódnak a dologra.
Ha igazán jól akarsz nyalni, soha de soha nem szabad a puncival kezdeni! Elő kell készíteni a terepet. Hiába kíván ő is, ha nem foglalkozol vele előtte eleget, nem fog elmenni se így se úgy!
A női test telis tele van erogén zónákkal, amik csak arra várnak egy ilyen szituációban, hogy inger érje őket.
Kezd el mondjuk az ajkakkal - csókok nélkül nincs is igazi szeretkezés szerintem - majd térj rá a nyakra, a füle közelében, a nyak és a fül találkozásának csókolása, fülcimpa ENYHE harapása.
Majd a nyakát is végigpuszilva haladj lefelé a kulcscsontjára, ezt imádja a nők 80-90%-a, ha a kulcscsontját csókolgatod, és közben simogatod a testét (mellek, derék, combok, különösen a combhajlat és a comb belső oldala érzékeny a lágy érintésekre).
Aztán játssz a melleivel. Az anyatejet is ilyesmikből szívtad magadba, ébreszd fel hát az ősi ösztönt, és szopogasd a mellbimbókat! Nyald a bimbóudvart, puszilgasd a formás idomait. Hidd el, nem lesz hálátlan sem ő sem a látvány, sem az, ahogyan majd sóhajt közben.
Aztán haladhatsz lefelé a hasán, elidőzve a köldökénél - feltéve ha nem túl csikis - , majd lefelé haladva a szeméremdombjára nyomhatsz egy hatalmas csókot. De itt még a punci közelébe se menj! Izgasd, kicsit kínozd, hogy húzod az időt! Annál jobban és intenzívebben fogja érezni az első nyelvcsapást.
Puszild végig a combjait belül, s mikor áttérsz egyikről a másikra, a szeméremajkaira lehelj rá forrón, épphogy csak legyen 1 cm a szád és a puncija között. Ezt eljátszod 2x - 3x, és az is lehet, hogy ő nyomja majd a fejed a mézédes és addigra már remélhetőleg tocsogó vulvájába.
Amikor ott tartasz, hogy a puncit nyalod, ne légy félénk, és nyugodtan dugd be a nyelved a hüvelyébe, amennyire tudod. Egyik kezeddel széthúzhatod az ajkakat, míg a másikkal tovább kényezteted a testét. Az ajkakat szádba is veheted, ha elég nagyok hozzá, illetve az ajkaid közzé szorítva kicsit meg is húzhatod őket, csókok közepette. Foggal nehogy megharapd őket!!!
A csiklóval megint csak óvatosan kell bánni! Nyalogasd, ajkaid közzé fogva szívd, de csak érzéssel. Hidd el, jelezni fogja, mi a jó neki és mi nem.
A nyalás nem csak abból áll, hogy elvagy a csiklójával és a szeméremajkaival... a hüvelyét is illik izgatni. Nyálazd meg az ujjaidat, és dugd be a puncijába. Az ujjbegyeid felfelé álljanak, és keress körülbelül 2-5 cm-re a hüvely felső hasi oldalán egy nagyjából 1-1,5 cm átmérőjű területet, amely kicsit érdesebb, mint a környezete és olyan, mint egy kis szivacs, ami szexuális izgalom hatására megduzzad. Ha már felizgult, akkor értelemszerűen kicsit keményebb lesz, ha még nem, akkor lágyabb, mint a hüvely izmos fala. Ez a G-pont.
Erre a pontra finom, gyengéd, de ugyanakkor határozott nyomást kell gyakorolni, lehet impulzusszerűen vagy folyamatosan, kis körkörös mozdulatokat beleszőve. Persze közben a nyelved serényen járjon vad táncot a csiklója körül és a szeméremajkait áraszt el forró csókjaiddal.
Innentől igazából már csak rajtad múlik minden, mert a légzését kell figyelni. Ha azt veszed észre, hogy egyre nagyobbakat, mélyebbeket sóhajt, és nagyobb közöket hagy, akkor már elég közel van a csúcsponthoz, itt nem szabad megállni egy pillanatra sem. Bármikor jöhet kis kávészünetes lazítás, de ebben a fázisban TILOS!
Itt kicsit még intenzívebben rá lehet nyomni a G-pontra, és a csiklót is kicsit erősebben szívni, szopogatni, de ne fájjon neki, erre figyelj!
Ez a technika nekem bevált, de ez így leírva édeskevés, mert a nő jelzéseit, reakcióit kell figyelni az egész alatt, amiből kiderül számodra, mi-miután jöhet, és éppen mit szeretne! ;)
Remélem segítettem!
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!